Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Gewoon Stoer: Margriet en Bastiaan Ragas maken vrouwen bewust van hun eigen kracht

Vrouwen realiseren zich niet altijd hoe leuk ze zijn, wat voor een impact zij hebben op hun omgeving en hoe stoer ze eigenlijk zijn. En bij Margriet vinden wij dat dat best weleens benadrukt mag worden! Om die reden stond er gister in winkelcentrum Hoog Catherijne in Utrecht een knalroze box. 

Vrouwen die de box binnenkwamen werden daar getrakteerd op een ‘onderonsje’ met Bastiaan Ragas, die hun het hemd van het lijf vroeg, ze complimenteerde en een trots gevoel gaf.

Bijzondere video

Wat houdt vrouwen bezig? Voor wie zorgen zij? Hoe veel bordjes houden zij in de lucht? En beseffen zij eigenlijk wel hoe stoer het is wat ze allemaal doen? De stralende vrouwen met hun prachtige verhalen en de verrassende reacties op Bastiaan, zijn vastgelegd in een bijzondere video. Bekijk ‘m direct, bovenaan de pagina.

Lees meer over de Gewoon stoer campagne van Margriet.

Ook staat Margriet deze week in het teken van stoere vrouwen. Lees persoonlijke verhalen, openhartige interviews en laat je inspireren. Bestel dit extra dikke nummer heel gemakkelijk online via deze link (geen verzendkosten).

 

 

Ook interessant