Voor deze drie sterrenbeelden wordt augustus een fantastische maand Beeld Getty Images/Maskot
Beeld Getty Images/Maskot

Voor déze drie sterrenbeelden wordt augustus een fantastische maand

Aan het begin van de maand denken we vaak: nieuwe maand, nieuwe kansen. Om vervolgens weer te vervallen in oude patronen. Maar voor déze drie sterrenbeelden is het deze maand anders. Zij gaan een fantastische augustusmaand tegemoet.

De beste weken van het jaar? Voor deze drie sterrenbeelden zijn ze aangebroken. Zon, zee en vakantie staan vaak centraal in augustus. Alleen maar fijn dus dat je het kunt combineren met nieuwe kansen, doelen en relaties.

Leeuw

Dat augustus voor jou een fantastische maand wordt, kan geen grote verrassing zijn. Het is tenslotte jouw maand! In deze maand kun je schoon schip maken en je prioriteiten weer even op een rijtje zetten. Heb je conflicten? Dan is het hoog tijd om ze eens uit te spreken, want deze verstoren jouw persoonlijke geluk. De spiritualiteit van jouw sterrenbeeld door Jupiter, wat ervoor zorgt dat je deze maand positief bent. Het lijkt wel alsof je fluitend door het leven gaat. Op het gebied van relaties ga je een geweldige maand tegemoet, zowel op het gebied van de liefde als in je familie en met vrienden. Heb je geen liefdespartner, dan is de kans groot dat je deze maand iemand tegen het lijf loopt. En wat is er fijner dan een nieuwe liefde? Jullie kunnen nauwelijks van elkaar afblijven. Als dat geen fijne maand wordt!

Tweelingen

Ook jij bent een van de gelukkigen die een fantastische maand zal hebben. Misschien dat het niet meteen duidelijk is, omdat je weken druk en turbulent zijn. Maar er gaat veel veranderen in je leven, waardoor alles positiever wordt en uiteindelijk op zijn plek valt. Zet in je agenda maar een grote cirkel om 3 en 17 augustus, want dit zijn zeker dagen waarop je een verrassing kunt verwachten. En op financieel gebied? We kunnen niet anders zeggen dan dat ook dit fantastisch zal verlopen. Je maakt de juiste beslissingen op de goede momenten en profiteert daarvan. Je creativiteit wordt deze maand gestimuleerd, je bent geïnspireerd en ziet ineens nieuwe oplossingen voor problemen die je al een tijdje probeert op te lossen.

Maagd

Jouw maand staat in het teken van het bereiken van je doelen. Je zoekt (en krijgt!) steun van je familie en vrienden, wat laat zien dat er wel degelijk mensen om je heen staan. Zij steunen je, wat jou alleen maar meer kracht geeft om je plannen en doelen om te zetten in daadwerkelijke acties. Ook de planeten dragen op het juiste moment hun steentje bij en zorgen voor de nodige dosis energie en vitaliteit. Je werk gaat daardoor goed en het enthousiasme dat je meebrengt, motiveert ook je collega's. Ga zo door!

Bron | Freundin

Nynke KooyGetty Images/Maskot

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden