Voor deze drie sterrenbeelden komt in de herfst een droom uit Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Voor deze drie sterrenbeelden komt deze herfst een droom uit

De één kijkt al weken uit naar de herfst, terwijl voor de ander de zomer niet lang genoeg kan duren. Maar misschien verandert dat sentiment als je weet dat de herfst voor jou een heel fijn seizoen wordt. Bijvoorbeeld omdat één van je dromen eindelijk in vervulling gaat. Deze drie sterrenbeelden hoeven niet lang meer te wachten en dromen.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Schorpioen

Vaak word je omschreven als iemand die pragmatisch en rationeel is, maar vanbinnen ben je een echte dromer en emotioneel. Er is niets wat jij liever wilt dan liefde en dat is waar je dan ook hele dagen over kunt dagdromen. Deze herfst wordt voor jou dan ook fantastisch, want die liefde loop je tegen het lijf. Sterker nog: eind augustus ben je al iemand tegengekomen tijdens een toevallige ontmoeting. In de herfst blijkt dit toch meer te zijn en vind je ware liefde bij deze persoon. Iemand die je hart sneller zal laten kloppen. Maar drie maanden zijn lang, dus wanneer kun je de liefde verwachten? Waarschijnlijk half september. En dat is perfect, want dan zijn er nog genoeg momenten voor een fijne herfstwandeling.

Ram

Voor jou is niets zo belangrijk als je carrière. Stiekem droom je er dan ook altijd van om een stapje te klimmen op die carrièreladder, om eindelijk promotie te maken. Zou deze herfst eindelijk het moment zijn dat die droom in vervulling gaat? Als we de sterren moeten geloven wel. In het najaar staat die promotie jou te wachten. En je springt niet één trede omhoog op de carrièreladder, maar meteen meerdere. En heb je nog geen werk of blijf je maar denken aan die ene droombaan? Houd je ogen dan goed open, want die vacature van je dromen komt dit seizoen voorbij. Reageren maar! Want een aanbod ligt in het verschiet.

Leeuw

Alles in jouw leven wordt groots aangepakt en daarvoor doen je dromen niet onder. Dagdromen over de meest bijzondere dingen is jou dan ook helemaal niet vreemd. Je gaat het doel dat je voor ogen hebt achterna en gaat er vol passie voor. En in oktober kun je dan eindelijk je hart ophalen. Hoewel het in september nog wat zwaar en aanpoten kan zijn, openen zich in het begin van oktober allerlei deuren voor je. Al die dromen die al jaren in je hoofd zitten, lijken ineens uit te komen. Wat een geluk!

Bron | Freundin

Nynke KooyGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden