Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De volle maan van 24 juli staat in Waterman: dit kun je ervan merken

volle-maan-24-juli-in-waterman.jpg

Aanstaande zaterdag 24 juli is het weer volle maan, en dit keer staat deze in het teken Waterman. Benieuwd wat dat voor jou betekent? We leggen het je uit. 

Tijd voor verandering? Dit is je kans. 

De volle maan van 24 juli in Waterman 

Tijdens de volle maan van zaterdag 24 juli die in het luchtteken Waterman staat, staat de zon hier recht tegenover in het vuurteken Leeuw. Dat kan ervoor zorgen dat je in de dagen vóór, tijdens en na de volle maan iets rationeler kan zijn dan normaal. Daarnaast kun je moeite hebben om je emoties te laten zien en kan het in deze periode lastig zijn om een diepere connectie aan te gaan met mensen. Het contact kan daardoor vaak wat oppervlakkig blijven. Dat ligt dus echt niet aan jou, maar heeft alles met de stand van de maan te maken.

Tijd voor verandering

Daarnaast zorgt de volle maan voor verandering. Heb je de laatste tijd hard gewerkt aan jezelf, aan relaties, op werk of op een andere manier? Dan geeft deze volle maan je de kracht om dit nu echt af te ronden en te veranderen. De volle maan in Waterman in combinatie met de zon in Leeuw brengt ook een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid met zich mee, dat je goed kunt gebruiken om verandering te weeg te brengen. Ga nieuwe kansen aan en laat je niet tegenhouden door angst voor het onbekende. Durf je het toch niet aan? Probeer dan duidelijk te krijgen wat je precies tegenhoudt. 

Lees ook: Heeft de volle maan echt invloed op hoe je je voelt? Dít zegt de wetenschap erover

Dubbele volle maan in Waterman 

Zowel op 24 juli als op 22 augustus staat de volle maan in het teken Waterman. Lukt het je deze volle maan nog niet om die verandering te weeg te brengen? Dan heb je volgende maand nog een tweede kans. En ook die moeite met het tonen van je emoties of de diepte op zoeken kan hierdoor de komende periode nog wel even aanhouden. Wees daarom niet te streng voor jezelf.

Bron | Volle Maan Kalender, Inspirerend leven
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.      

Ook interessant