Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit kun je merken van de volle maan van 21 september in Vissen

volle-maan-in-vissen-21-september-2021.jpg

Aankomende dinsdag 21 september is het weer volle maan. Dit keer staat ‘ie in het teken Vissen. Daar kun je in de dagen voor, tijdens en na de volle maan van alles van merken. Ben je bijvoorbeeld ineens een stuk emotioneler dan normaal? Dat zou wel eens door de maan kunnen komen.

Als we de astrologie mogen geloven brengt deze volle maan ons ook een lading geluk. Al moet je wel snel zijn.

De volle maan van 21 september in Vissen

De volle maan van dinsdag 21 september staat in het sterrenbeeld Vissen. Zoals je misschien wel weet is dit waterteken het meest empathische sterrenbeeld. Vissen zijn daarnaast heel intuïtief en kunnen gevoelens van anderen heel goed aanvoelen. Het draait dan ook om emoties en gevoelens. Dit kun je merken doordat je extra gevoelig bent rond de volle maan

De zon in Maagd

Ook de stand van de zon is belangrijk tijdens de volle maan. Deze staat dit keer in het sterrenbeeld Maagd. Dit zorgt er in combinatie met de volle maan in Vissen voor dat je thuis, familie en relaties de komende tijd een belangrijkere rol in je leven krijgen. Hierbij kun je voor dilemma’s komen te staan. Bijvoorbeeld tussen je werk en je relatie. Ook kun je vaker in tweestrijd komen tussen wat je zou willen en wat je nodig hebt. Vooral voor jezelf kan dit extra energie kosten en kan het gevoel van spanning in je lichaam toenemen. 

Lees ook: Heeft de volle maan echt invloed op hoe je je voelt? Dít zegt de wetenschap erover

Geluk door de volle maan

De volle man van 21 september brengt ook goed nieuws en geluk. Dat komt omdat de maan in een bepaalde hoek staat tot Jupiter, de geluksplaneet. Dit is dus hét perfecte moment om bijvoorbeeld een nieuwe stap te nemen in je carrière of op privégebied.

De laatste Mercurius retrograde 

Het geluk is nog heel even aan jouw kant, maar wees er wel snel bij. Het is namelijk ook bijna tijd voor Mercurius retrograde. Dit is een term in de astrologie waarbij het lijkt alsof de planeet Mercurius vanuit het perspectief van de aarde achteruit beweegt. Dat zou een bepaalde energie afgeven, waardoor bijvoorbeeld bepaalde dingen misgaan, je slechter slaapt, communicatie misloopt of waardoor je meer negatieve gedachtes hebt. De laatste Mercurius retrograde van dit jaar vindt plaats van 27 september tot 17 oktober. 

Bron | Volle maan kalender, Cosmopolitan
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant