Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De volle maan van 27 februari staat in Maagd: dit betekent het voor jou

volle-maan-27-februari-in-maagd.jpg

Zaterdag 27 februari is het weer volle maan. Hoewel de meningen over het effect van de volle maan op bijvoorbeeld je slaapritme en je humeur verdeeld zijn, is elke volle maan uniek en kent het volgens de astrologie verschillende eigenschappen.

Deze keer staat die volle maan in Maagd en dit betekent dat voor jou. Van opruimdrang tot het helpen van een ander: dit zou je het beste kunnen doen tijdens die volle maan.

De volle maan van 27 februari in Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan ben je dol op plannen. Je houdt van een duidelijke organisatie, hebt je zaken graag op orde, denkt eerst na voordat je iets doet en bent nauwkeurig. En daarom is het tijdens de volle maan die op 27 februari in Maagd staat het perfecte moment om letterlijk en figuurlijk eens flink orde te scheppen. Ook als je sterrenbeeld niet Maagd is. Mooie kans om alvast te beginnen met de voorjaarsschoonmaak, maar ook om de bezem er digitaal doorheen te halen. Je zult merken dat een opgeruimde omgeving ook zorgt voor een opgeruimd hoofd. 

Nauwkeurig en kritisch 

De energie tijdens deze volle maan zorgt ervoor dat je nauwkeuriger bent, maar ook kritischer naar anderen. Toch kun je juist nu ook een sterkere behoefte voelen om anderen te helpen. Kijk dus eens of je bijvoorbeeld iets voor je buurvrouw kunt betekenen dit weekend. Ook een klein gebaar kan al een groot verschil maken.

Lees ook: Heeft de volle maan echt invloed op hoe je je voelt? Dít zegt de wetenschap erover

Praktisch versus dromerig 

Als we de astrologie moeten geloven zal deze volle maan een hoop goede energie met zich meebrengen, maar ook zorgen voor wat tegenstrijdigheid. Naast dat de volle maan in Maagd staat start namelijk ook bijna het seizoen van het sterrenbeeld Vissen. Deze zijn dromerig en erg gevoelig en dit staat haaks op de praktische eigenschappen van Maagd.

Tijdens de volle maan zou dat dus kunnen zorgen voor conflicten tussen je hart en hoofd. Probeer dit weekend dus vooral je voordeel te halen uit de organisatorische eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd en naast al dat opruimen en schoonmaken ook weg te dromen met het sterrenbeeld Vissen en je emoties de ruimte te geven.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.              

Bron | Cosmopolitan, Change of heart
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant