Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle Meest Gelezen

Dit kun je merken van de volle maan van 19 november in Stier

volle-maan-19-november-2021-stier.jpg

Aankomende vrijdag 19 november is het volle maan en dit keer staat ‘ie in het teken van Stier. Hoewel de volle maan voor veel mensen vooral betekent dat ze slechter slapen, zou je hier volgens de astrologie nog veel meer van kunnen merken.

Ben jij de afgelopen paar dagen extra koppig? Misschien komt het wel door de volle maan. 

De volle maan van 19 november in Stier

Op vrijdag 19 november 2021 staat de volle maan in het teken van Stier. Het sterrenbeeld Stier is dol op zekerheid en veiligheid en is dus niet bepaald fan van onbekende of onverwachte situaties. Een stier maakt graag weloverwogen beslissingen en nieuw is voor dit teken niet altijd beter. Hierdoor kan een Stier behoorlijk koppig overkomen. En die invloed kun je deze volle maan merken. Ben je een stuk minder flexibel op werkgebied of privé en moeten de dingen echt gaan zoals jij dat graag wil? Dat zou wel eens de koppigheid van het sterrenbeeld Stier kunnen zijn. 

De zon staat in Schorpioen 

Naast het teken waarin de volle maan staat, is het ook goed om te kijken in welk teken de zon op dit moment staat. Ook daar kun je namelijk de invloed van merken. Dit keer staat de zon in het teken Schorpioen. En dat is juist het teken van transformatie, oftewel het tegenoverstelde van een Stier. Daarnaast is het teken Schorpioen gevoelig en intens, terwijl een Stier juist heel nuchter is. Dat kan de komende dagen dus botsen, waardoor je meer spanning kunt ervaren. 

Hoewel een Schorpioen heel gevoelig is, is dit voor dit sterrenbeeld vaak lastig te uiten. Zodra het voor een Schorpioen te persoonlijk wordt, voelt dit teken de behoefte om zichzelf te beschermen door van zich af te bijten of zelfs te vluchten. In combinatie met Stier kun je hierdoor extra veel behoefte aan veiligheid voelen. Wees hier tijdens de aankomende volle maan extra bewust van en trek je op tijd terug als je die behoefte ervaart.

Lees ook: Heeft de volle maan écht invloed op je nachtrust?

Doelen behalen 

Zowel de Stier als Schorpioen zijn sterke tekens die staan voor daadkracht, daarom is het rondom deze volle maan hét moment om je doelen te behalen en je volledig in te zetten voor wat je graag wil bereiken. Pas wel op dat je daarmee niet te koppig op anderen overkomt. Blijf openstaan voor de meningen en hulp van de mensen om je heen.

Bron | Cosmopolitan, L’OFFICIEL
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant