Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Vlog: Ingrid en Liezet nemen een kijkje achter de schermen bij Green Your Day

coverphoto_1.jpg

Onze Margriet vriendinnen, Ingrid en Liezet, zijn vandaag als voorbereiding op Margriet Winter Fair op bezoek geweest bij Romeo. Romeo zul je vast kennen als trendwatcher, groenstylist en presentator van de video’s van Green Your Day. Deze editie van Margriet Winter Fair gaat Romeo creatieve workshops geven.

Ingrid en Liezet nemen een kijkje Romeo tijdens de opnames van een video van Green Your Day. Ze hielpen zelfs een handje in zijn nieuwste video. Ook maakten de dames een bloemstukje, wat volgens hen goed te doen was. Want zoals Romeo altijd zegt: “Iedereen heeft groene vingers!”

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Bekijk hier een leuke video van Romeo:

Ook leuk om te kijken

Lees ook

 • Dit is kroonprinses Amalia op haar 50ste
 • Avontuurlijke mode: zo shop je de safari-look
 • Heel Holland bakt: toprecept voor Malteser taart

  Met nieuwe vriendinnen een dagje weg?

  Margriet Vriendinnen biedt vrouwen door heel Nederland de gelegenheid om kosteloos, gemakkelijk en laagdrempelig nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Margriet wil iedere vrouw de kans geven het beste uit het leven te halen en zo gelukkig mogelijk te zijn. En daar hoort vriendschap bij! Door het aanmaken van een persoonlijk profiel kun je je aansluiten bij één of meerdere vriendinnengroepen die bij je passen.

  Winter Fair 2017

  Margriet Winter Fair vindt plaats van 17 t/m donderdag 23 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Ga eropuit en geniet van de workshops, optredens, eettentjes en het afwisselende aanbod in de shoppingstraat. Met Margriet Winter Fair kom je in november al helemaal in de sfeer van de feestdagen. Zien we je daar?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant