Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Ben jij een echte schoonmaak-koningin? Dan is dít waarschijnlijk je sterrenbeeld

sterrenbeelden-zijn-het-meest-netjes.jpg

Ben jij een echte sloddervos of moet altijd alles eerst opgeruimd zijn voor je kunt ontspannen? Daar kun je blijkbaar zelf niet zo heel veel aan doen. Het staat namelijk in de sterren. Als we de astrologie moeten geloven zijn deze vier sterrenbeelden het meest netjes.

Ben jij een echte schoonmaakfreak? Dan is dít waarschijnlijk je sterrenbeeld. 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Een van de vier sterrenbeelden die het meest netjes is, is de Schorpioen. Je bent graag op jezelf en een echte huismus. En die thuishaven houd je daarom graag schoon. Anderen verwachten misschien niet dat jij zo netjes en opgeruimd bent, maar daarmee indruk maken is voor jou dan ook geen prioriteit. Je hebt je persoonlijke verzorging hoog in het vaandel staan. Daarmee kom je niet alleen qua uiterlijk netjes voor de dag, maar ook in de rest van je leven ben je opgeruimd. 

Boogschutter (23 november t/m 21 januari)

Het sterrenbeeld Boogschutter heeft graag de touwtjes in handen. Je houdt het liefst de controle over alles in je leven, zo ook je huishouden. Je bent doelgericht en organisatorisch sterk. En die skills pas je ook met gemak thuis toe, waardoor je altijd opgeruimd en netjes bent. 

Lees ook: Mensen met dít sterrenbeeld kunnen het beste koken

Stier (21 april t/m 20 mei)

Daarnaast mag ook Stier niet in het rijtje van de sterrenbeelden die het meest netjes zijn ontbreken. Jij kan pas echt ontspannen als alles opgeruimd en netjes is. Totdat je alles georganiseerd en schoon hebt zal jij niet rusten. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen in je leefomgeving. Op rommeligheid betrapt of beoordeeld worden vind jij namelijk vreselijk.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Het sterrenbeeld Maagd spant in dit rijtje de kroon. Van de vier sterrenbeelden is Maagd namelijk het meest netjes. Misschien kunnen we jou zelfs wel een echte schoonmaak-koningin noemen. Je bent haast allergisch voor rommel en kan ontzettend genieten van een schoon, opgeruimd en goed georganiseerd huis. Troep krijgt bij jou echt geen kans. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | De Mamagids, Flair
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.  

Ook interessant