Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze webwinkel toont kledingstukken op modellen met verschillende figuren en maten

webwinkel-toont-kledingstukken-op-modellen-met-verschillende-figuren.jpg

Online shoppen is natuurlijk heel handig, maar soms is het best vervelend dat je niet kunt passen. Je wil natuurlijk graag zien hoe het zou staan op jouw lichaamstype. Daarom heeft webwinkel ASOS nu de See My Fittool, zodat je kunt zien hoe het zou staan op iemand met jouw figuur en lengte. 

De nieuwe functie gaat er hopelijk voor zorgen dat we minder miskopen hebben bij het online shoppen.

Verschillende figuren

We zien al steeds meer diversiteit van modellen en etalagepoppen op webshops, maar meestal zie je een kledingstuk toch maar op één model en in één maat. Als jij net die maat niet hebt, kan dat best vervelend zijn. Daarom is het heel fijn als je kunt kiezen uit zestien modellen die maat 32 tot 46 hebben, en allemaal een andere lichaamslengte. In de aankondiging van de nieuwe functie laat ASOS weten dat ze binnenkort hopen meer modellen met een grote variatie in lichaamstypen en kledingmaat toe te voegen. 

Steeds meer artikelen

See My Fit is nog niet te gebruiken voor alle kledingstukken, maar het is natuurlijk alvast een goed begin. De webshop zegt dat ze hard werken om deze functie aan steeds meer van hun artikelen toe te voegen, en dit in de komende maanden hopelijk zal gaan gebeuren. 

Beter voor milieu

Deze functie is niet alleen goed voor ons zelfvertrouwen en zal een hoop teleurstellingen voorkomen, maar het is ook nog eens goed voor het milieu! Doordat je zo een beter idee hebt of iets je zal staan en welke maat je nodig hebt, zul je waarschijnlijk minder kleding moeten retourneren. Dat scheelt weer een plastic verpakking én een rit van een bestelbusje dat heen en weer moet rijden om je pakje op te halen en terug te brengen. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Flair, ASOS
Beeld | iStock

Ook interessant