Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dít is volgens jouw sterrenbeeld je verborgen talent

op-basis-van-je-sterrenbeeld-zou-dit-jouw-verborgen-talent-zijn.jpg

Of het nu gaat om schilderen, koken of schrijven: we hebben allemaal zo onze talenten. Maar soms houden we ze zelf goed verborgen óf lukt het ons maar niet om ze te ontdekken. Kijk daarom eens naar je sterrenbeeld, wellicht kom je dan wel achter jouw verborgen talent.

Benieuwd wat jouw verborgen talent is? Lees dan gauw verder.

Ram

Een Ram staat bekend om zijn sterke persoonlijkheid, enorme energie en feeling voor leiderschap. Hierdoor is de kans groot dat jouw verborgen talent een fysieke activiteit is in de sportwereld. Misschien is het wel dansen of blijk jij een enorm goede sprinter te zijn? Trek je sportschoenen eens aan!

Stier

De Stier behoort tot het element Aarde, en dat betekent dat je álles uit het leven haalt en er vol van geniet. Het verborgen talent van de Stier bevindt zich waarschijnlijk in de creatieve hoek: in de keuken bijvoorbeeld, of misschien voel jij je juist thuis bij een schildersezel.

Tweelingen

Tweelingen zijn erg goed in communiceren. Ze zijn naast geweldig met hun woorden ook nog eens erg sociaal. Het verborgen talent van Tweelingen is daarom misschien wel teksten schrijven of presentaties houden. Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan ben je misschien wel een auteur in de dop of een nog niet ontdekte politicus.

Kreeft

Vele van ons zullen de Kreeft vooral herkennen van zijn emotie. Maar naast emotioneel zijn ze ook erg creatief. Ze zijn ook meesters in het maken van gezellige plekken voor mensen, hierdoor is een Kreeft misschien wel een hele goede architect óf acteur.

Leeuw

Een Leeuw heeft fantastische energie. Naast deze energie zijn ze erg zelfverzekerd en houden ze ervan om in de spotlights te staan. Maar wat veel mensen niet zien is hun enorm grote hart. Het verborgen talent van de Leeuw ligt daarom misschien in de evenementenorganisatie of modewereld.

Lees ook:
Dít zijn de uiterlijke kenmerken van jouw sterrenbeeld

Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd en heb je je verborgen talent nog niet gevonden? Dan hebben we wat leuke opties voor je in petto. Je bent waarschijnlijk perfectionistisch en let op élk detail. Doordat je ook nog eens snel met oplossingen komt ben je ongetwijfeld een geweldige schrijver of vind jij helemaal je passie als evenementplanner. Probeer het na de coronacrisis eens uit en organiseer een groot feest!

Weegschaal

Een Weegschaal streeft naar balans, leven in harmonie en relaties. Door zijn elegantie en charisma is hij perfect als interieurontwerper, die precies weet hoe je een heerlijk gebalanceerd huis ontwerpt. Maar ook als matchmaker kun jij je talenten kwijt, Weegschaal. Je weet de juiste twee áltijd voor elkaar te vinden.

Schorpioen

Schorpioenen zijn erg intens en diepgaand. Schorpioenen hebben een geweldig instinct en voelen de natuur goed aan. Door deze eigenschappen zijn Schorpioenen perfecte wetenschappers.

Boogschutter

Een Boogschutter is erg optimistisch en eerlijk. Ze houden van een risico en hebben het geluk vaak aan hun kant. Een Boogschutter kan daarom een perfecte journalist zijn, die overal hélemaal induikt en alle feiten op een rijtje weet te zetten.

Steenbok

Als Steenbok ben je enorm praktisch, intelligent en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Combineer dat met een flinke dosis goede humor, en dit sterrenbeeld heeft als verborgen talent comedy! Misschien zou een carrière als een geweldige stand-upcomedian wel echt wat voor jou zijn.

Waterman

Watermannen zijn erg creatief en sociaal. Ze hebben een eigen wil en zijn trendsetters. Hierdoor zijn watermannen goede kledingontwerpers en fotografen. Wie wil er geen fantastische jurk, ontworpen door een Waterman?

Vissen

Vissen zien van alles het goede in, zélfs van een vlekje op een doek. Door hun dromerige fantasie zijn Vissen dan ook geknipt voor het schildersvak. Daarnaast zullen ook een fantastische spreker zijn, dus als verf je niet zo ligt kan ook motivational speaker of presentator jouw roeping zijn.

Bron | Pinkvilla
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hey Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant