Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Maud wil een ritje maken op Everts tractor
 Beeld Linelle Deunk
Beeld Linelle Deunk

Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Maud wil een ritje maken op Everts tractor

Vanavond is het tijd voor de zevende aflevering van Boer zoekt Vrouw. Maud probeert een momentje samen met Evert te vinden, het liefst tijdens een ritje op de tractor.

Het belooft weer een leuke aflevering te worden: iets met tractors en een afwijzing.

Vorige week

Vorige week werden de eerste boeren voor het keuzemoment gesteld. De vrijgezel met wie zij de minste klik voelden, moest het date-avontuur verlaten. Bij Evert zien we vanavond van wie hij afscheid neemt. De strijd om zijn aandacht gaat onverminderd door tussens Nans, Cora en Maud. Maud wilde onlangs al zo graag zijn sterke handen voelen, dat ze tijdens het eten over de tafel boog voor om zijn vingers te pakken. Het werd Cora daarna tijdens het melken zelfs even te veel, de strijd om deze boer.

Maud pakt Evert bij z'n handen in Boer zoekt Vrouw. Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

Een ritje met de tractor

In een korte video geven de makers van Boer zoekt Vrouw al een kleine sneek peek van de aflevering van vanavond. We zien hoe Maud even een kijkje neemt in de cabine van Everts tractor. “Het is heel lekker dit hokje, ik hoor jullie niet”, roept Maud naar de andere dames. “Ik heb nog nooit in een tractor gezeten, maar ik zou dat wel graag een keer willen besturen”, zegt ze tegen Evert. “Als het kan? Maar dan wel met mijn overall aan; dat lijkt mij leuk. Moet je even de sleutel in je zak steken, dan gaan we een keer een ritje maken.” Waarop Evert zegt: “We zullen zien.” “Oke, dan niet.. Nou jammer, net afgewezen!”, roept Maud.

Vanavond in Boer zoekt Vrouw

Vanavond zien we hoe het Janine, Hans, Evert, Rob en Jauke vergaat tijdens de logeerweek in Boer zoekt Vrouw. En zal het ritje van Maud met Evert op de tractor doorgaan? Je ziet het vanavond in Boer zoekt Vrouw om 20.30 uur op NPO 1.

Bron | Boer zoekt Vrouw

Lisa MancheLinelle Deunk

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden