Margriet logo
Janine en Christiaan Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

Lifestyle

Vanavond in Boer Zoekt Vrouw: Janine voelt Christiaan aan de tand

Het is weer zondag: tijd voor een gloednieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Daarin polst boer Evert naar de interesse van Nans en is Janine benieuwd of Christiaan ook ‘een prater’ kan zijn.

We blikken vooruit op de aflevering.

Kleine terugblik

In de vorige aflevering hadden alle boeren nog maar twee potentiële liefdes over de vloer. Omdat Dinie de boerderij van Hans heeft verlaten, zet hij het avontuur voort met Annette. Rob deelde kusjes uit, heel veel kusjes. Maar of dat de juiste tactiek is? Om elkaar wat beter te leren kennen, kwam bij boer Evert een pot met vragen op tafel. Maud vertelde openhartig dat ze teleurgesteld was, omdat Evert een arm om Nans heen sloeg. Lotte en Karlijn maakten kennis met de vrienden van Jouke. Ook de mannen van Janine werden aan haar vriendengroep voorgesteld. Al leverde dat voor de boerin weinig inzichten op.

Meer (on)duidelijkheid

In klein voorproefje van de nieuwe aflevering is te zien dat Janine nieuwsgierig is naar de Christiaan buiten het Boer Zoekt Vrouw-avontuur. “Als we elkaar beter zouden kennen, zou je dan drukker zijn, wat meer praten of ben je dan een beetje zoals je nu ook bent?” vraagt ze. Zijn antwoord: “Nee, ik denk ook wel hoe ik nu ben.” De boerin, die zelf ook niet zo makkelijk over haar gevoelens praat, is benieuwd of Christiaan bepaalde emoties uit haar kan trekken. “Nee, dan moet ik het wel doen, zeg maar…”, reageert hij. Maar of hij dat ook écht doet? “Dat weet ik niet.”

De kop en het karakter

Ook Nans en Evert hebben een een-op-eenmomentje. Evert is namelijk wel benieuwd of Nans het naar haar zin heeft op de boerderij. Na een bevestigend antwoord, vraagt hij: “Waar geniet je het meest van dan?” Daarop reageert Nans: “Ik geniet van de dieren. Van de omgeving. En ik vind het natuurlijk ook heel leuk met jou.” In de stallen vraagt Evert waarom ze nou juist hém geschreven heeft. “En dat was om die kop en om het karakter?” Nans giechelt: “Ja, alles. Je mooie ogen. En ik denk dat er - ja, dat klinkt dan weer zo zwaar - een lekkere diepe laag wel zit.”

Boer Zoekt Vrouw is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Bron | Boer Zoekt Vrouw

Maike AbmaKRO-NCRV

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden