boer zoekt vrouw janine sander Beeld KRO-NCRV/Linelle Deunk
Beeld KRO-NCRV/Linelle Deunk

Lifestyle

Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Janine twijfelt over Sander

Het is weer zondag, en dat betekent: een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Jouke en Karlijn bespreken hun verschillen en Sander trekt zich verder terug. We blikken vooruit.

Kleine terugblik

Vorige week moesten drie kandidaten de boerderij verlaten. Janine nam afscheid van Michiel, Jouke stuurde Marion naar huis en Silvia werd uitgezwaaid door Rob. Dinie en Annette spraken boer Hans aan op zijn soms botte gedrag. Mauds droom kwam uit: ze mocht met Evert een ritje maken op de tractor. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg was, maakten ze samen ook de geboorte van een kalf mee.

Gevoelens en verschillen

In een kleine sneak peek van de nieuwe aflevering vertellen Rob, Janine en Jouke hoe de vlag erbij hangt. Zo is Rob een stuk relaxter met twee dames over de vloer. “Dan kun je het verder ontwikkelen, om naar de gevoelens te gaan. En wat te prikkelen en te kijken of die prikkel weer terugkomt”, aldus de boer. Jouke en Karlijn bespreken hun verschillen. “Jij bent meer op jezelf en ik ben dat eigenlijk niet”, vertelt Karlijn. Daarop zegt Jouke: “Dat komt misschien ook wel omdat we een totaal verschillend leven hebben. […] Ik ben in principe altijd alleen.”

Janine twijfelt over Sander

Terwijl Christiaan en Janine steeds meer naar elkaar toe trekken, neemt Sander juist meer afstand. En dat valt ook Janine op. “Bij Sander komt nu meer de twijfel, omdat hij zich vaak meer op de achtergrond houdt”, vertelt ze. “We waren apart aan het werk, dus ik was iets meer bij Chris dan bij Sander. En dan zie ik wel dat hij opeens iets anders gaat doen. Dan gaat hij zich meer terugtrekken in plaats van dat hij zichzelf een beetje laat zien.”

In deze aflevering neemt ook boer Evert afscheid van een logé. Wie de boerderij moet verlaten, zie je vanavond in Boer Zoekt Vrouw om 20.30 uur op NPO 1.

Bron | Boer zoekt Vrouw

Maike AbmaKRO-NCRV/Linelle Deunk

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden