Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Vader heeft prachtig antwoord voor bang kind in Parijs

vaderzoon.png

Kinderen krijgen mee wat er is gebeurd in Parijs en als ouder wil je daar zo goed mogelijk mee omgaan. Dit jongetje vertelt aan de interviewer dat hij bang is en dat ze hun huis uit moeten vanwege de slechteriken. Zijn vader weet hem met een prachtig antwoord gerust te stellen.

De interviewer vraagt of het jongetje begrijpt wat er is gebeurd en waarom ze dit hebben gedaan. Het jongetje antwoordt: “De slechteriken zijn gemeen, ze zijn niet aardig maar gemeen. We moeten voorzichtig zijn en we moeten weg uit ons huis.”
Zijn vader vertelt hem dat ze niet weg gaan, dat Frankrijk hun huis is. “Maar er zijn slechteriken papa.” Als zijn vader hem uitlegt dat die overal zijn is het jongetje natuurlijk niet gerust gesteld. “Maar ze hebben pistolen en ze zijn heel erg gemeen papa.”

Zijn vader geeft hem een prachtig antwoord:”Zij hebben pistolen maar wij hebben bloemen, bloemen beschermen ons. Kijk maar, iedereen legt bloemen neer om ons te beschermen.”

Tot slot is het jongetje gerust gesteld “De bloemen en kaarsen zijn hier om ons te beschermen.” Als de interviewer vraagt of hij zich nu beter voelt antwoordt het jongetje “Ja, veel beter.”

 

 

Ook interessant