Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Met dit TikTok-trucje maak je in een handomdraai meer ruimte in je kast

met-dit-tiktok-trucje-maak-je-in-een-handomdraai-meer-ruimte-in-je-kast.jpg

Kun jij wel wat meer ruimte in je kast gebruiken? Wacht dan nog even met het aanschaffen van een nieuwe kledingkast. Wij hebben namelijk een heel handig trucje gevonden waarmee je binnen een handomdraai meer ruimte in je kast creëert!

En het fijne is: dit trucje kost je niks, behalve een paar blikjes drinken.

Alles blijven bewaren

Er zijn maar weinig vrouwen die de luxe van een walk-in-closet hebben, wat betekent dat we doorgaans toch al snel met een tekort aan ruimte kampen. Nu kun je natuurlijk om de zoveel tijd een grote schoonmaak in je kledingkast houden, maar wat nu als je eigenlijk heel blij bent met alle kledingstukken die er in hangen? Dan is het zonde als je om de zoveel tijd een deel moet weg doen, toch?

Lees ook: Dit is volgens Marie Kondo dé tip om je kledingkast netjes te houden

Binnen no-time meer ruimte in je kast

Gelukkig hoeft dit vanaf nu ook niet meer, want er blijkt een heel handige truc te bestaan waarmee je binnen no-time meer ruimte in je kast creëert. Wij vonden dit handige trucje op het TikTok-account van Cosmopolitan UK en eerlijk is eerlijk: het is een echte lifesaver! In het betreffende filmpje is te zien hoe een vrouw met de behulp van een paar lipjes van blikjes ineens veel meer ruimte in haar kast krijgt.

Zó ga je te werk

Het is eigenlijk heel simpel: trek de lipjes van de lege blikjes, was ze af en hang ze vervolgens aan de metalen krul van je kleerhangers. In de tweede opening haak je gewoon een andere kledinghanger. Hoeveel lipjes je nodig hebt hangt natuurlijk af van hoeveel kleding je hebt, maar het is in ieder geval verstandig om niet meer dan drie kledinghangers onder elkaar te hangen, anders krijgt de bovenste hanger het te zwaar te verduren en is de kans groot dat het niet netjes blijft hangen.

@cosmopolitanuk

FASHION EDITOR-APPROVED HACK: How to make more space in your wardrobe. Like for hack ##2! ##learnontiktok ##fashionhack ##fashionhacks ##lifehack

♬ original sound – cosmopolitanuk


Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | TikTok
Beeld | iStock

Ook interessant