Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dankzij dít handige trucje beslaat je spiegel nooit meer

beslagen-spiegel-margriet.jpg

Heb jij ook altijd een beslagen spiegel na het douchen? Nu kun je er natuurlijk met een doekje overheen gaan, maar uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen.

Gelukkig kun je met een simpel verzorgingsproduct ervoor zorgen dat je spiegel voorlopig niet meer beslaat. En het fijne is: je hebt dit product waarschijnlijk al in je badkamer staan!

Tip tegen de beslagen spiegel

Sommige mensen zweren namelijk bij het gebruiken van scheerschuim op hun spiegel. Klinkt misschien gek, maar het werkt écht. Het enige wat je hoeft te doen is je spiegel in te wrijven met een dot scheerschuim. Haal het scheerschuim vervolgens met een droge doek weer weg en je zult merken dat je spiegel niet meer beslaat tijdens het douchen.

Wazige laag

Nóg een handige tip voor het schoonmaken van je spiegel, is het gebruiken van een prop krantenpapier. Van sommige schoonmaakmiddelen krijg je namelijk nog weleens een waas op je spiegel, waardoor er een viezig laagje achterblijft. Gelukkig kun je dit heel gemakkelijk oplossen met een prop krantenpapier. Wrijf hiermee na het schoonmaken over de spiegel en je zult zien dat deze weer streeploos en stralend schoon is.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Oma weet raad
Beeld | iStock

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant