Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Deze twee verrassende kleuren zijn momenteel dé trend voor in de keuken

deze-twee-verrassende-kleuren-zijn-momenteel-de-trend-voor-in-de-keuken.jpg

Wat voor kleur is jouw keuken? Grote kans dat je wit, zwart of grijs zegt. De meeste mensen kiezen voor veilige kleuren. Maar als je wilt meedoen aan de laatste trend voor je keuken, zul je toch voor iets anders moeten gaan.

Het is nu namelijk helemaal in om je keuken in het geel en/of groen onder te dompelen.

Trend voor de keuken

Alhoewel, onderdompelen: geel en groen kunnen nogal heftig zijn als ze ten overvloede worden gebruikt. Maar een compleet gele muur in je keuken staat wel prachtig; het geeft een Mediterraanse sfeer en oogt fris. Net als groene keukenkastjes.

Begin met de accessoires in je keuken

Spreekt geel en groen in je keuken je wel aan, maar durf je de kleuren nog niet op je keukenkastjes of -muur te gooien? Begin dan eerst met accessoires. Een gele broodrooster, bijvoorbeeld. Of een groene barkruk. En wat dacht je van gele en groene handdoeken, kopjes en pannen?

Mooi geel/groen is niet lelijk

Bekijk ook kritisch voor wat voor tint geel en/of groen je gaat. Vind je mosterdgeel mooi, of wil je liever wat lichters? En word je blij van appeltjesgroen, of mag het wat donkerder zijn? Misschien haal je wat inspiratie uit onderstaande beelden.

Lees ook
Verrassend: déze muurkleur zorgt voor een lagere energierekening

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Roomed
Beeld | iStock

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant