Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Vrouw deelt geniale truc om doos cornflakes te sluiten

vrouw-deelt-geniale-truc-om-doos-cornflakes-te-sluiten.jpg

Als je regelmatig cornflakes eet, dan is het je vast weleens opgevallen dat de doos niet altijd even handig wil sluiten. Zonde, want met een half open doos kun je je cornflakes niet lekker knapperig houden. De Britse Becky Holden McGhee vond hier gelukkig een handig trucje op.

De vrouw ontdekte namelijk een manier waarop je de doos wél goed kunt sluiten en deelde haar tip op Facebook. Haar filmpje ging binnen no-time viral.

Correcte manier

“Ik moest dit wel delen,” zo schrijft Becky op Facebook. “Het heeft me veertig jaar gekost om er achter te komen wat de correcte manier is om een doos cornflakes te sluiten.” Wat bij veel mensen namelijk fout gaat, is dat het ene flapje niet goed in de inkeping kan schuiven, waardoor de doos niet goed dicht blijft.

Lees ook: 7 alledaagse producten die je zonder het te weten verkeerd gebruikt

“Simpelweg geniaal”

Becky kwam er gelukkig achter dat je de doos ook op een andere manier kunt sluiten. “Het is simpelweg geniaal. Het kost je maar enkele seconden, geen uitgedroogde ontbijtgranen en geen lelijke gescheurde dozen meer,” zo schrijft ze erbij. Dat veel mensen iets aan haar tip hebben, blijkt wel uit het feit dat het filmpje al bijna 100.000 keer is gedeeld.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Facebook
Beeld | iStock

Ook interessant