Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Met deze TikTok-hack wordt je vaatwasser zonder poetsen schoon

tiktok-hack-vaatwasser.jpg

Het schoonmaken van de vaatwasser is zo’n typisch klusje dat je nét wat te vaak uitstelt. Het is namelijk nogal een gedoe om dit grondig te doen. Toch is het erg belangrijk om je vaat fris en schoon uit de machine te kunnen blijven halen. Deze TikTok-hack biedt de briljante uitkomst.

Je hoeft namelijk niet in de weer te gaan met schoonmaakmiddel, sponsjes en andere ongein, want de life hack laat zien dat je vaatwasser zonder poetsen schoon te krijgen is.

Viral video

Op TikTok barst het van de handige life hacks, die je leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. De Australische gebruiker Carolina Mccauley deelt op haar account allerlei huishoudtrucs, en haar ultieme tip voor het schoonmaken van de vaatwasser ging viral. De video is inmiddels al meer dan achtduizend keer bekeken, en dat is niet zomaar.

Vaatwasser zonder poetsen schoon

Met deze truc ziet je vaatwasser er weer zo goed als nieuw uit, zónder te poetsen. De twee benodigdheden baking soda en azijn doen het werk namelijk zelf voor je. Zó doe je dat: verdeel een flinke schep baking soda over de bodem van de vaatwasser, en laat dit een uurtje goed inwerken. Dit geeft het product de kans alle viezigheid in het apparaat goed op te nemen.

Voeg nu twee kopjes azijn toe, en zet de vaatwasser daarna aan op een heet programma. Nu hoef je alleen maar af te wachten tot het wasprogramma is afgelopen, en daar is je blinkend schone vaatwasser. Zo simpel is het!

@carolina.mccauley

Quick and easy way to clean your dishwasher ✨ #cleaninghacks #cleantok #homehacks #alwayslearning #stepbystep

♬ PiuPiu Dance – 쫑

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? 
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle
Beeld | Getty

Ook interessant