Eindelijk: Twitteraar bedenkt trucje wat probleem tunnelkaarsen oplost
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Eindelijk: Twitteraar bedenkt trucje wat probleem ‘tunnelkaarsen’ oplost

Steek jij het liefst elke avond wat kaarsjes aan voor extra sfeer in huis? Dan heb je je vast weleens geïrriteerd aan de zogeheten ‘tunnel’ die veel kaarsen maken. Nu denk je misschien dat er niks te doen valt aan tunnelkaarsen, maar niets blijkt minder waar te zijn.

Op Twitter ontdekte iemand namelijk een heel handige oplossing voor dit probleem.

Tunnelkaarsen voorkomen

Zeker als je een wat duurdere kaars hebt gekocht is het zonde als er al snel veel was blijft plakken aan de zijkant van de kaars. Lucy Parington ontdekte echter een handig trucje om je kaars weer mooi te krijgen. In een video op Twitter vertelde ze dat ze op zoek was naar een manier om de tunnel in haar kaars weg te krijgen en ze kreeg al snel een handige tip in haar schoot geworpen. Iemand stelde haar namelijk voor om de kaars te voorzien van een randje aluminiumfolie.

Lees ook: dankzij dit trucje gaan je kaarsen een stuk langer mee

Zó werkt het

De tip bleek wonderbaarlijk genoeg ook nog eens te helpen. Lucy plaatste namelijk kort hierna een video waarin ze het trucje uitprobeert: “Ik probeerde het gisteren uit en het werkt écht. Dit is waarschijnlijk één van de beste trucjes die ik ooit heb uitgeprobeerd,” zo schrijft ze bij de video. In het filmpje is te zien hoe Lucy wat aluminiumfolie rond de rand van de kaars met tunnel doet en vervolgens de kaars aansteekt. Een aantal uur later is te zien dat haar kaars weer helemaal normaal is:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Twitter
Beeld | iStock

Ook interessant