Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Vrouw deelt geniale tip voor het opvouwen van broeken

vrouw-deelt-geniale-tip-voor-het-opvouwen-van-broeken-margriet.jpg

Nu de temperaturen weer een stuk aangenamer zijn, kunnen we onze wintergarderobe weer langzaam vervangen voor onze lente/zomer-garderobe. Maar hoe zorg je er nu voor dat alles in je kledingkast past? Wij kwam een handige tip tegen voor het opvouwen van broeken, zodat je ineens veel meer ruimte in je kast hebt.

Deze TikTok-hack maakt het opvouwen van broeken stukken makkelijker!

Overzichtelijke garderobe

TikTok-gebruiker ‘The folding lady’ plaatst op haar account allemaal tips die ervoor zorgen dat je garderobe een stuk overzichtelijker is. Eén van de beste tips die we tegen kwamen, is onderstaand filmpje. Hierin laat Sophia Liard, de vrouw achter het account, namelijk zien hoe ze haar spijkerbroeken opvouwt en daar blijkt ze een slimme techniek voor te hebben.

Lees ook: Zó kun je een hoeslaken opvouwen in 30 seconden

Het opvouwen van broeken doe je zó

Ze vouwt haar broek namelijk eerst verticaal op. Vervolgens vouwt ze de onderkant van het kruis naar binnen, zodat de broek rechte zijkanten heeft. Hierna vouwt ze de pijpen bijna helemaal tot boven op. De bovenkant van de broek vouwt ze vervolgens weer naar de pijpen toe. Op het laatste maakt ze de opgevouwde broek nóg kleiner door de pijpen nogmaals naar boven toe te vouwen en ze als het ware vast te zetten in de tailleband. Klinkt best ingewikkeld, maar als je het filmpje hieronder bekijkt zie je dat het eigenlijk heel makkelijk is:

@thefoldinglady

Answer to @creativealex hope this helps #jeans #storage #home #bedroom #learnontiktok #hack #lifehack

♬ Intro – The xx

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | TikTok
Beeld | Getty

Ook interessant