Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Typefout aan het begin van een zin? Dankzij déze telefoonhack haal je ‘m meteen weer weg

typefout-aan-het-begin-van-een-zin-dankzij-deze-telefoonhack-haal-je-m-meteen-weer-weg.jpg

Je kent het vast wel: je bent een lange zin aan het typen op je telefoon en je wilt halverwege iets weghalen. Terwijl je met je vingers probeert om tussen de letters te komen, tik je steeds op de verkeerde plek. Vervelend, toch? Gelukkig blijkt er een heel handige telefoonhack te zijn om fouten voortaan weg te halen.

Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat je helemaal niet met je vinger naar de fout hoeft te gaan om deze aan te passen. Het kan namelijk stukken makkelijker!

Zó werkt het

Het enige wat je hoeft te doen als je een fout hebt gemaakt, is het volgende: druk de spatiebalk langere tijd in. Hierdoor verdwijnen alle letters van je toetsenbord en kun je heel gemakkelijk heen en weer over de spatiebalk schuiven om op de juiste plek te komen. Appeltje, eitje, toch? Voor zo ver wij weten werkt dit trucje alleen op een iPhone, dus Android-gebruikers zullen het toch met hun eigen vinger moeten doen.

Lees ook: dit is waarom het soms lijkt alsof je telefoon trilt

Nog een handige telefoonhack

En nu we het toch over handige telefoonhacks hebben, hebben we nog een leuke tip voor je. Voor mensen die het vervelend vinden om steeds te moeten schakelen naar het numerieke toetsenbord, is er een handig trucje. De volgende keer dat je een getal wilt invoegen in een berichtje, kun je de ‘123’ knop ingedrukt houden en met je vinger slepen naar het getal dat je nodig hebt. Je iPhone schakelt hierna automatisch over naar het standaard toetsenbord.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Girlz
Beeld | iStock

Voice Algemeen

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant