Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Stinkende sneakers? Dit goedkope middeltje helpt je er meteen vanaf!

gympen.jpg

Met mooi weer ligt er een typisch zomers gevaar op de loer: stinkende gympen. je kent het wel, sportschoenen die je al ruikt terwijl ze nog in je sporttas zitten en sneakers die je het liefst nooit meer wilt uittrekken omdat je bang bent voor de geur die er vanaf komt. Met dit simpele trucje zijn die luchtjes zo verdwenen. Tip: je hebt het zeker in huis en het is een superbetaalbare oplossing.

Dit helpt tegen gympen met een luchtje

Het is even vervelend als veelvoorkomend: zweetvoeten.  Val je zo ongeveer flauw als je je favoriete sneakers uittrekt, juist omdat je ze met warm weer het liefst elke dag draagt? Je schoenen buiten zetten en ventileren helpt maar even. Gelukkig is er een eenvoudige huis-tuin-en-keukenoplossing die wel werkt: droge theezakjes! Stop er flink wat (gebruikt of nieuw, van het goedkope soort) in de punten van je sportschoenen en laat ze een nacht zitten. Kieper je schoenen de volgende ochtend leeg boven de prullenbak en klop alle theezakjes eruit. De nare geurtjes zijn geabsorbeerd en gaan zo hop, met de zakjes mee de vuilniszak in. Weg zweetlucht, hallo geur van je favoriete theesoort.

Bron | Schoonmaakplatform Helpling
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Gympen weer wit maken? Daar is maar één product voor nodig. Het is spotgoedkoop en je hebt het ongetwijfeld in je beauty-voorraad…

Ook interessant