Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Dankzij deze functie op je telefoon sta je voortaan altijd goed op de foto

handig-met-deze-simpele-truc-sta-je-altijd-goed-op-de-foto.jpg

Vind jij jezelf vaak niet goed op de foto staan, zeker als het een van-top-tot-teen-kiekje betreft die een ander van je genomen heeft? Er is een simpele truc waar jij vast heel blij mee gaat zijn.

Een optie die al een poosje bestaat, maar waar jij het bestaan misschien niet van weet. Voortaan komt iedere outfit die je draagt en elke good hair day die je hebt perfect in beeld, wie de foto ook maakt.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Mirroring

Het heet ‘mirroring’, ofwel spiegelen. Daarvoor zet je de telefoon in selfie-stand en vraag je de fotograaf om de telefoon – in selfie-stand – om te draaien. Jij ziet op dat moment dus jezelf in beeld. Zo kun je je haar nog even goed doen, jezelf diep in de ogen kijken én ervoor zorgen dat je gehele outfit, inclusief je leuke kapsel en mooie schoenen, in beeld komen. Hoe de fotograaf dan uiteindelijk de foto maakt? Bij iPhones door de volumeknop aan de zijkant van het toestel te gebruiken. Bij iedere iPhone zitten die knoppen aan de linkerkant van de telefoon. Druk je op de +-knop, ofwel de ‘volume harder’-knop, dan maakt je telefoon een foto. Een selfie dus, waar je eens een keer helemaal opstaat. Android-toestellen hebben er vaak ook een speciale knop voor.

Dezelfde knop is trouwens ook heel handig te gebruiken wanneer je een selfie wilt maken zonder het risico dat je telefoon uit je handen valt. Het zorg voor een extra stevige grip, maar een net zo leuk kiekje.

Scherp zien tijdens het opmaken? Deze make-upbril koop je nu met 85% korting in de Margriet Shop.

Bron | PureWow
Beeld | iStock

Ook interessant