Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Britse vrouw morst rode wijn op witte outfit en bedenkt geniale oplossing

britse-vrouw-morst-rode-wijn-op-witte-outfit-en-bedenkt-geniale-oplossing.jpg

Sta je nét klaar in je mooie witte outfit, mors je het laatste restje rode wijn uit je glas en zit je er helemaal onder… De Britse El overkwam het en bedacht een geniale oplossing om tóch in dezelfde outfit de deur uit te gaan.

Gevalletje water bij de wijn doen?

Rode wijn in witte kleding

De Britse El en haar vriendin Mia besloten naar een paardenrace te gaan. Aangezien Britse races over het algemeen een hele chique bedoening zijn, trokken de dames hun mooiste witte outfit aan. Het goede idee om vlak van tevoren nog een glas rode wijn te drinken, bleek al snel minder geslaagd te zijn…

Verrassende oplossing

Van de nette outfit was nog weinig wit zichtbaar toen een scheut rode wijn een grote vlek achterliet. Hoewel de dames eerst in de stress schoten, besloten ze om creatief na te denken. El kon zich daar niet omkleden, dus kozen ze ervoor om juist méér wijn over haar top en broek te gieten. El’s nieuwe creatie, ging binnen no-time viral op Twitter.

De oplossing van El is misschien niet wat je ervan zou verwachten, maar eerlijk is eerlijk: het is wél slim en ziet er ook nog eens goed uit!

Bron: Grazia
Beeld: iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant