Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Paprika snijden? Na het zien van dit filmpje doe je dat voortaan anders

paprika-snijden-deze-man-laat-zien-hoe-je-dat-het-makkelijkst-kunt-doen.jpg

Iedereen heeft zo z’n eigen techniek voor het snijden van een paprika, maar als we de Canadese Eugene moeten geloven, is er maar één juiste manier. De TikTokker deelde onlangs een video van zijn snijtechniek en het duurde niet lang voordat de video viral ging.

Eugene laat het snijden van een paprika er zó makkelijk uitzien, dat je na het zien van de video het voortaan anders gaat aanpakken.

Populaire video

Eugene deelt op zijn TikTok-kanaal ‘the_eugefood’ video’s waarin hij naar eigen zeggen ‘mensen beter leert koken’. Zo laat hij zien hoe je een mango kunt snijden, hoe je lekkere noodles maakt en hoe je sushi eigenlijk hoort te eten. Een video waarin hij uitlegt hoe je paprika hoort te snijden springt er echter voor veel mensen bovenuit. De video is inmiddels al meer dan 40.000 keer bekeken en wij snappen wel waarom: het is namelijk een echte eyeopener!

Lees ook
Wat is het verschil tussen een groene, gele, rode of oranje paprika?

Paprika snijden: zó kun je dat het best doen

De snijtechniek van Eugene is eigenlijk heel simpel: in plaats van de paprika door midden te snijden en daarna in repen, snijdt hij eerst de boven- en onderkant eraf. Vervolgens snijdt hij de inhoud rollend van de buitenkant, waarna je kaarsrechte plakken en blokjes kunt snijden. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar zoals je in deze video kunt zien is het eigenlijk heel gemakkelijk:

@the_eugefood

Did you know green, yellow, orange and red bell peppers are the same pepper? ##bellpepper ##knifeskills ##learnontiktok ##tiktoktaughtme ##pepper

♬ original sound – the_eugefood

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | TikTok
Beeld | iStock

Ook interessant