Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Op een natuurlijke manier van je mee-eters af

mee-eters.jpg

Die ellendige zwarte stipjes op je neus zijn geen fraai gezicht en vaak maar moeilijk te verwijderen. Wij vonden een video waarin je kunt zien hoe je met een paar natuurlijke ingrediënten en een velletje toiletpapier snel van je mee-eters af komt.

  1. Stoom je poriën schoon
    Kook water en giet dit in een kom. Ga er met je hoofd boven hangen, Leg een handdoek over je hoofd en de kom om de stoom binnen de kom te houden. Blijf 5 tot 10 minuten onder de handdoek  om je poriën te openen.
  2. Scrub met baking soda
    Doe een theelepel bakpoeder en een halve theelepel water in een kommetje en roer tot een pasta. Scrub je neus en het gebied rondom je neus met deze pasta. Het zal de pH-waarde van je huid neutraliseren en reinigt je huid.
  3. Eiwit poriestrip
    Dit is dé tip! Neem een ei, scheidt het eiwit van het eigeel. Klop het eiwit in een kommetje. Neem een make-up kwastje en breng het eiwit aan op je neus en het gebied eromheen. Plaats één strookje wc-papier over je neus waar je het eiwit hebt aangebracht. Veeg over het strookje nog een beetje eiwit om alles goed te laten plakken.  Zodra de strip droog is, trek je het voorzichtig van je neus. Als het goed is, trek je een hoop mee-eters mee!

Bekijk de video voor de volledige uitleg.

Ook interessant