Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Maak jij je bed ook al járen verkeerd op?

vrouw-bed.jpg

Het bed opmaken, iedereen heeft er zo zijn eigen handigheidjes voor. Duurt het bij jou nogal lang? Met deze trucjes gaat het een stuk sneller. 

Én het resultaat is waarschijnlijk ook nog eens een stuk strakker.

Niet helemaal laten drogen

Laat je beddengoed niet helemaal drogen in de droger. Als je geen zin hebt om je dekbedovertrek te strijken, is het een idee om je overtrek nog een beetje vochtig van de waslijn te halen. Zo kun je het namelijk strak en glad trekken terwijl je je bed aan het opmaken bent. Let wel, doe dit alleen als je ’s ochtends je beddengoed verschoont, want je wilt ’s avonds natuurlijk niet in een vochtig bed stappen, zo tipt flaironline.nl.

Binnenstebuiten

Misschien doe je het al, maar zo niet, dan is dit een hele handige manier om je dekbed in de hoes te stoppen. Keer je dekbedovertrek binnenstebuiten en stop je handen in de punten. Pak daarmee de punten van je dekbed en schud je overtrek er weer goed overheen. Tot slot is het een kwestie van de onderste punten er goed insteken en nog een keer schudden. Hartstikke makkelijk! Bekijk hieronder hoe het moet.

Even lachen

Een hoeslaken opvouwen geen feestje? Niet als het aan deze Amerikaanse ligt. Haar tip – en vooral de bijbehorende video – van Terri Metz is ongeëvenaard. Of het nou zo efficiënt is qua tijd, is nog maar de vraag. Maar origineel is de tip zeker te noemen. Bij ons werkt-ie in elk geval op de lachspieren.

Heb jij ook nog goede tips? Laat het ons weten op Facebook.

Bron | flaironline.nl
Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant