Tips & Tricks

Koekjesdeeg rollen zonder rommel: zó doe je dat

koekjesdeeg.jpg

Koekjes bakken is zó leuk, of je nu voor speculaasjes gaat of voor een recept voor gevorderden. Alleen jammer dat het soms zo’n troep wordt in de keuken. De bloem die je gebruikt zodat het deeg niet aan je werkblad plakt, is na het bakken vaak overal en nergens beland. Tenzij je dit handige trucje gebruikt, want dan heb je nergens last van! Hadden we dat nou maar een paar jaar eerder geweten…

Ook leuk om te weten.

Zo lekker dronk je je chocolademelk nog nooit!
Zin in gezond? Kijk dan naar het recept dat we eerder plaatsten voor frozen yoghurt-repen.
Zin in zoet? Zo maak je de allerlekkerste cheesecake ooit!
Zin in gezond en lekker? Maak deze heerlijke notenrepen 

Bekijk ook:

 

Leuke artikelen van Margriet.nl ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant