Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Vrouw laat zien hoe je vanille-ijs eigenlijk moet eten en iedereen is in shock

vrouw-laat-zien-hoe-je-vanille-ijs-eigenlijk-moet-eten-en-iedereen-is-in-shock.jpg

TikTok is veel meer dan alleen maar een platform voor gekke dansjes, er worden namelijk ook genoeg lekkere recepten én handige hacks gedeeld. Zo schreven we eerder al over een nieuwe ontbijttrend en een manicure van spaghetti-slierten. Ook vandaag hebben we weer een echt pareltje voor je ontdekt.

Een vrouw liet namelijk onlangs in een video op TikTok zien hoe ze het liefst vanille-ijs eet en dat zorgde nogal voor de nodige commotie.

Vanille-ijs eten

Het begon allemaal met onderstaande video van TikTokster @himynameissherrie waarin ze een speciaal dessert deelt dat volgens haar ‘haar hele leven veranderd heeft’. In de video legt ze aan haar volgers uit dat ze vanille-ijs al hun hele leven verkeerd eten. Volgens de vrouw kun je pas echt optimaal van vanille-ijs genieten, als je er een snufje zeezout én olijfolie aan toevoegt.

@himynameissherrie

It’s a family portion, okay? @fashionlush changed my life. ##weirdfoodcombo ##fyp

♬ original sound – fashionlush

Lovende reacties

Klinkt misschien als een grap, maar er blijkt wel degelijk waarheid in haar verhaal te zitten. Want waar veel mensen met walging en in shock reageren, zijn er ook genoeg mensen die het trucje al kennen. “Ik ben een banketbakker en ik moet het toegeven: de combinatie is geweldig,” zo reageert iemand. En: “Al de goede restaurants in New York City hebben dit op hun menu staan met chocolade-ijs,” reageert een ander.

Niet zo’n heel gekke combinatie dus, maar durf jij het aan?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron  | TikTok
Beeld | iStock

Wil jij meer van dit soort handige tips en lifehacks, zónder dat je ernaar hoeft te zoeken? Krijg ze dan nu dagelijks te horen van Margriet! Via de Google Assistent op je telefoon of tablet, óf je Google Home, kun je heel makkelijk met Margriet praten en dagelijks de slimste en handigste tips krijgen. Klik hier om direct de tip van vandaag te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant