Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Handig! Zo camoufleer je (grijze) uitgroei in een handomdraai!

eva.png

– In samenwerking met L’Oréal Paris –

Wie zijn haar verft, ontkomt niet aan uitgroei. Je kunt dan natuurlijk snel naar de kapper rennen of zelf in de badkamer met een pakje verf aan de slag gaan. Maar de makkelijke oplossing is L’Oréal Paris Magic Retouch, een haarspray waarmee je simpel en snel (in drie seconden!) uitgroei camoufleert. In deze grappige video zie je hoe de spray werkt! 

Nieuw in beautyland: direct camouflerende haarspray

Van sommige nieuwe producten denk je direct: waarom bestond dit nog niet eerder? Nieuwkomer L’Oréal Paris Magic Retouch is er zeker zo eentje. Als je je haar verft heb je het namelijk vast wel eens mee gemaakt: je staat vlak voor een etentje nog even voor de spiegel en ziet ineens uitgroei of je kijkt vlak voor die afspraak nog even in de autospiegel en spot een paar grijze lokken. Op zulke momenten biedt deze direct camouflerende haarspray uitkomst. Het enige wat je hoeft te doen is de haarspray aanbrengen op de haarwortels, even wachten… en weg is de uitgroei! Een echte #beautyquickie dus.

Kies de kleur die bij je past!

Om ervoor te zorgen dat iedere vrouw haar uitgroei kan camoufleren, zijn er vijf verschillende kleuren beschikbaar: blond, donkerblond, middenbruin, donkerbruin en zwart. Zo geeft het bijwerken van de uitgroei bij iedereen een natuurlijk resultaat en heb je altijd stralend haar. Stel die afspraak bij de kapper dus nog maar even uit. De haarspray is overigens makkelijk uit te wassen met shampoo en niet schadelijk voor het haar.

Video: zo pak je het aan

In deze video zie je precies hoe het werkt. Onder de video lees je ook hoe je met de spray in drie eenvoudige stappen, simpel en snel, uitgroei camoufleert. Zo simpel kan het zijn!

 

In drie stappen magisch resultaat!

Magic Retouch_picto_123_300x900pxSchud de spray goed voor gebruik. Houd je hand voor je hoofd bij het aanbrengen van de spray. Bedek eveneens je schouders met een handdoek. Zo voorkom je vlekken. Komt er wel een vlek op je huid, dan kun je die eenvoudig verwijderen met make-up remover.

Breng de Magic Retouch in een egale beweging aan op droog haar. Spray hierbij op circa tien centimeter afstand van de haarwortel, lok voor lok, voor het mooiste resultaat.

Laat de camouflerende haarspray een minuut intrekken. Spray daarna nog wat haarlak in het haar voor een mooie fixatie.

 

5 tips voor gebruik

* Bedek je schouders met een handdoek en spray het in 1 egale beweging (niet meerdere lagen over elkaar heen).
* Houd de spray op 10 centimeter afstand (spray niet direct op de hoofdhuid).
* Laat het minimaal 1 minuut intrekken (ga niet meteen met je handen door je haar).
* Fixeer het haar met haarlak.
* Verwijder eventuele vlekken met make-upremover.

Tas met sprayZelf proberen? Doe mee en win!

Wil je zelf proberen hoe makkelijk de spray werkt? Doe dan mee, laat je gegevens achter in het winformulier en maak kans op een van de tien Magic Retouch sprays.

Klik hier voor het winformulier 

Kun je niet wachten? Haast je dan naar de drogist en vindt de spray in het haarkleurschap of bestel de spray op bol.com. Voor slechts € 9,99 (75 ml, meerdere keren te gebruiken) heb je de camouflerende spray in huis.

Ook interessant