Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Haarelastiekje uitgerekt? Met dít simpele trucje is hij zo weer terug in vorm

haarelastiekje-uitgerekt-met-dit-simpele-trucje-is-hij-zo-weer-terug-in-vorm.jpg

Maak jij ook gebruik van de invisibobble, die gedraaide rubberen haarelastiekjes? Door deze speciale vorm blijft je haar z’n originele vorm behouden en krijg je er niet zo’n lelijke knik in. Ideale uitvinding, dus. Helaas raakt je haarelastiekje na een tijdje uitgerekt en verliest het haar vorm.

Gelukkig is er een heel simpel trucje waarmee je invisibobble zo weer als nieuw is.

Haarelastiekje uitgerekt

Als je weet hoe fijn de invisibobble is, dan heb je er vast standaard één in je tas liggen. Altijd handig om snel even je haar omhoog te kunnen doen, nadat je kapsel is verwaaid of als je spontaan hebt besloten met een vriendin naar de sportschool te gaan. Maar hoe vaker je het haarelastiekje gebruikt, hoe groter hij wordt. Na een tijdje is hij zo groot dat je er eigenlijk niet zo heel veel meer aan hebt.

Simpel trucje

Maar dat betekent niet dat je hem hoeft weg te gooien. Met een heel simpel trucje is je haarelastiekje zo weer terug in zijn oude vorm. Je hebt alleen een bakje en wat gekookt water nodig. Leg je elastiekje in het bakje, giet het gekookte water eroverheen, en binnen een paar seconden is je elastiekje weer als nieuw. Dat scheelt weer een paar euro.

Nog niet overtuigd? De onderstaande video laat zien hoe goed deze lifehack werkt.

Bron | Glamour
Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Ook interessant