Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Dit is dé oplossing voor elke schoonmaakklus!

karcher_margriet_stoomreiniger.png

– In samenwerking met Kärcher – 

Hij is niet alleen je BFF tijdens de grote schoonmaak, maar ook bij dagelijkse klusjes. Van het schoonmaken van je ramen, de douchecabine en het ovenrooster tot de kookplaat en de badkamertegels: een stoomreiniger is handig, makkelijk en effectief. Zonder ook maar één drupje reinigingsmiddel!

Een stoomreiniger klinkt als iets wat je maar een paar keer per jaar tevoorschijn tovert. Tijdens de grote schoonmaak of als er behang losgehaald moet worden, bijvoorbeeld. Think twice, want een stoomreiniger is bij uitstek geschikt voor al die kleine, terugkerende taken in huis. Denk aan: het schoonmaken van de douchecabine, fornuis, glas, spiegels, ovenrooster, tegels, kookplaat, afzuigkap, toilet, voegen. Dankzij de handige opzetstukken maak je met de Kärcher Stoomreiniger SC 4 zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes schitterend schoon. Daar zijn de vrouwen het mee eens, want 93 procent* vindt dat hardnekkig vuil gemakkelijk verwijderd wordt. Vloeren pak je efficiënt aan met het vloermondstuk met een flexibel gewricht en een extra groot reinigingsoppervlak, zodat je in minder tijd méér schoonmaakt.

Nooit meer schrobben

Niet voor niets is 93 procent van alle vrouwen die de Kärcher Stoomreiniger SC 4 hebben getest via het hettestpanel.nl zeer tevreden. Zij gebruiken de stoomreiniger voor meer toepassingen dan ze vooraf dachten en vinden dat het apparaat bijdraagt aan een goede hygiëne. Klopt als een bus, want de Kärcher Stoomreiniger SC 4 doodt maar liefst 99,99 procent van alle bacteriën in huis. Zonder intensief schrobben en – niet onbelangrijk – zonder schoonmaakmiddel of chemische goedjes, want je vult de navulbare afneembare watertank simpelweg met water. Is het water op? Even bijvullen en dóór. De Kärcher Stoomreiniger SC 4 is makkelijk in gebruik en maakt non-stop reinigen mogelijk. 80% van de vrouwen vindt dat het schoonmaken minder tijd kost dankzij dit apparaat. Wie wil dat nou niet?

“Het reinigt echt schoon. Je kan overal bij: vervelende hoeken en randjes bij de plinten. Voegen zien er weer als nieuw uit” – Berdien (42)

Verslavende werking

Een apparaat met zo veel verschillende functies, dat móét haast wel ingewikkeld zijn. Maar dat is het niet. De Kärcher Stoomreiniger SC 4 heeft een geïntegreerde kabelberging zodat je ‘m makkelijk door het hele huis kunt meenemen en een opbergruimte voor de armaturen die erbij horen. Heb je een pauzemomentje tijdens het stomen, dan parkeer je ‘m op het vloermondstuk. De kwalitatief hoogstaande microvezel doeken zijn – zonder dat je ze hoeft aan te raken! – snel te vervangen en de stoomregeling is op twee niveaus te gebruiken. Het grootste nadeel aan de Kärcher Stoomreiniger SC 4? Hij is zo handig dat een verslavende werking niet kan worden uitgesloten.

*Getest door 15 vrouwen van hettestpanel.nl, maart 2017.

Ook interessant