Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Een ei splitsen? Doe het zo!

brown-eggs.jpg

Als je lekker gaat bakken, ontkom je er niet aan af en toe een ei te splitsen. Want soms heb je alleen het eigeel nodig, en soms alleen eiwit. Die twee van elkaar scheiden is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar niet met dit trucje!

Bron: LibelleTV
Beeld: iStock

Lees ook:

Hoeveel calorieën zitten er in een paaseitje?
Het geheim van de banketbakker: zo maak je de állerlekkerste tulband
Het gevulde eitje: 8 variaties op dit heerlijke hapje!
Wat is gezonder: een gekookt of een gebakken eitje?
Zo pel je snel én eenvoudig een ei!

Bekijk ook:

Leuke artikelen van Margriet.nl automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant