Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Dáár is dat kleine gaatje naast je iPhone-camera voor bedoeld

hier-is-dat-kleine-gaatje-naast-je-iphone-camera-voor-bedoeld.jpg

Wanneer je een flink bedrag betaalt voor een nieuwe iPhone, wil je natuurlijk wel weten waar elk dingetje op je smartphone nu precies voor dient. 

Toch is er voor ons één feature altijd een raadsel gebleven, tót nu! Eindelijk weten we waarom dat zwarte stipje – je weet wel, tussen je cameralens en zaklamp (flitser) aan de voorkant van je telefoon – er zit. Ook zo benieuwd waar dat geheimzinnige gaatje voor dient? Komt-ie!

Belangrijke functie

Draai je iPhone met z’n achterkant naar je toe. Zie je het stipje dat we bedoelen? Nou, dat minuscule gaatje heeft dus wel degelijk een functie. En een belangrijke ook.

Tada!

Het is een klein microfoontje! Je iPhone heeft wel drie microfoons: één op de voorkant, één onderin en één op de achterkant. Het microfoontje op achterkant, dat is deze dus – de allerkleinste. Deze microfoon is ontworpen om het geluid te verbeteren zodat je altijd goed verstaanbaar bent. Ook wanneer je gebruikmaakt van FaceTime of aan het vloggen bent en dus de camera naar je toe draait met de grote microfoons van je af.

Zo, weten we dat ook weer.

Bron | Hellogiggles
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Ga je op vakantie? Zo zet je roaming uit op je iPhone:

De leukste artikelen van Margriet.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in via margriet.nl/nieuwsbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Ook interessant