Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

Handig: zó verberg je je beha als je een jurk met open rug draagt

zo-verberg-je-je-beha-als-je-een-jurk-met-open-rug-draagt-margriet.jpg

Jurken en tops met een open rug staan mooi en zijn helemaal in deze zomer, maar helaas brengt zo’n kledingstuk ook een probleem met zich mee. Als je namelijk een beha draagt, dan piept die er duidelijk onderuit. Gelukkig blijkt er een heel handig trucje te zijn waarmee je je beha kunt verbergen.

Op TikTok kwamen wij een video tegen waarin een vrouw genaamd Janette laat zien hoe zij haar beha verbergt als ze een jurk met open rug draagt.

Beha verbergen bij open rug

Tegenwoordig heb je natuurlijk ook handige plak beha’s, maar niet iedereen vindt het fijn om deze te dragen en daarnaast blijven ze ook niet altijd goed zitten. Gelukkig blijkt er ook nog een andere optie te zijn, namelijk een zogeheten ‘low back strap’, dit zijn losse bandjes die je aan elke beha kunt vastmaken. Met deze bandjes kun je je beha-band langer maken, waardoor je hem ook een stuk lager kan vastmaken. In de video kruist Janette de bandjes vanachter en maakt ze de beha aan de voorkant vast. Hierdoor zie je de bandjes niet meer, maar heb je toch nog een beha aan.

@bustle

Helpful tip ✨ @inmyseams ##foryou ##fyp ##foryoupage

♬ original sound – Janette Ok

Lees ook: Slaap jij met een beha aan? Let dan op deze dingen

Makkelijk te verkrijgen

Dit trucje is natuurlijk ideaal voor deze zomer. Als je een keertje een mooie top of jurk wilt dragen met een open rug, dan kun je gewoon je beha eronder dragen dankzij deze losse bandjes. En het fijne is dat je deze bandjes heel gemakkelijk online kunt bestellen. Google maar eens op een low back strap en je komt genoeg betaalbare opties tegen.

Bron | TikTok
Beeld | Getty

Ook interessant