Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

8x superhandige keukentools

margriet-vtwonen-istock-545433366.png

– Margriet samen met vtwonen – 

Je oven en fornuis maken er overuren. Maar er zijn nog veel meer hulpjes voor in je keuken. Zo handig, dat je je afvraagt: hoe heb ik ooit zonder gekund?

  1. Nooit meer her en der verspreid liggende en druipende pollepels, gardes en pannenlikkers op het aanrecht. De keukenhulphouder houdt ze netjes bij elkaar.
  2. Weg met al die pitjes en lastig te snijden fruit. De fruitset gaat verse ananas, aardbeien, sinaasappels en meloenen met gemak te lijf. Hij halveert, verwijdert pitten, snijd partjes en verwijdert schillen, steeltjes en blaadjes.
  3. Fruitspiesjes, sjasliek of traktaties: met de spiesrijger krijg je alle stukjes kaarsrecht op je spies of satéprikker. En hij haalt ze er ook gemakkelijk weer af.
  4. Kat… eh champignon in ’t bakkie! Met de slice&catch groente- en fruitsnijder snijd je in één klap een kiwi, ei en – inderdaad – champignons in plakjes. Hij vangt ze automatisch op in de beker.
  5. Altijd lastig: een onder hoge druk dichtgedraaide pot. De pottenopener met handig hefboommechanisme krijgt ze allemaal open. Nooit meer een rood aangelopen hoofd of pijnlijke handen: wij zijn voor!
  6. Waar láát je de afgesneden steeltjes, schillen, kontjes en pitten als je je je groenten snijdt? Met de snijplank-én-afvallade-ineen schuif je ze gemakkelijk in de kunststof bak onder de plank.
  7. Een recept op ooghoogte leest een stuk fijner. In deze kookboekstandaard geen per ongeluk omslaande pagina’s, die je met je vieze vingers moet omvouwen. Knoei je toch? De keukenrol is nooit ver weg.
  8. Zelfs je gootsteen organized, wie wil dat niet? Maar geef toe: toch fijn als je afwasborstel, spons en vaatdoek niet meer los door de gootsteen slingeren.

Direct shoppen

Meer handige – en gewoon mooie – keukenideeën spot je op de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland: vtwonen.nl. Een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 25 oktober shop je hier heel veel eetkamer- en keukenitems met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

Ook interessant