Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

5x gouden kersttafel-tips van Rudolph

kerst-tafel.jpg

De kerstperiode is natuurlijk super feestelijk, maar kan ook stressvol zijn als je eters krijgt. Rudolph van Veen heeft vijf gouden tips voor een onvergetelijk kerstdiner.

  1. Stel een menu samen met één of twee wow-factoren en vul die aan met vertrouwde onderdelen, waarvan je zeker weet dat ze goed en gemakkelijk te maken zijn.
  2. Gebruik thermosflessen, omgespoeld met kokend water, om je warme sauzen in te bewaren. Ze blijven hierin makkelijk vijf uur goed warm, zodat je alles ruim van tevoren kunt klaarmaken.
  3. Denk voordat je diner begint goed na over je planning en routing. Waar zet je wat neer en hoe ga je het opdienen? Zet al het servies dat je nodig hebt op een handige plek (warm) klaar.
  4. Zet een mooie karaf ijswater op tafel met hierin een takje aalbessen, een schijfje citroen en een takje verse munt. Zo simpel, maar het ziet er prachtig uit! Echt, je gaat er vanzelf meer water door drinken en dat is naast alle wijn heel verstandig.
  5. Kies van tevoren een mooie selectie kerstmuziek uit voor op de achtergrond. Het lijkt misschien een detail, maar het levert een grote (en onderschatte!) bijdrage aan een mooi kerstdiner.

Win Rudolph’s Christmas

Rudolph’s Christmas is hét ultieme kerstboek. Alle momenten die Kerstmis zo speciaal maken komen voorbij. Van Kerst op school tot het klassieke kerstdiner. Naast recepten vind je veel tips van Rudolph en kerstverhalen van zijn vrienden. Een prachtig kook-, kijk- en leesboek dus. Wil je kans maken op een van de 5 boeken? Vul dan het winformulier in!

 

Ook interessant