Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tips & Tricks

5 tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe telefoon

margriet-telefoon.png

Het is moeilijk kiezen uit het grote aanbod mobiele telefoons. Waarop moet je letten?  Functies, handligging, fotografie, prijs, gebruiksvriendelijkheid? Er is nu een nieuwe telefoon op de markt die al die kwaliteiten tegelijk heeft. En dat voor een zacht prijsje!

Margriet samen met Huawei

 

Huawei heeft een nieuwe telefoon op de markt gebracht die op 5 punten opvallend goed voor de dag komt: de Huawei Nova:

Design
Het oppervlak en het scherm van de Huawei Nova vloeien naadloos in elkaar over, waardoor de telefoon perfect in de hand ligt en met één hand gemakkelijk kan worden bediend.

Batterijduur
De accu-capaciteit van de Huawei Nova is  3020mAh en dat is relatief groot. Het toestel heeft dus een flinke energie en hoeft daarom minder snel opgeladen te worden.

Camerafunctie
Behalve bellen en appen is fotograferen natuurlijk het meeste wat we doen met een telefoon. Met de camera van de Huawei Nova van 8 megapixels kunnen onder alle omstandigheden scherpe foto’s worden gemaakt door de snelle autofocus . Met behulp van de bijgeleverde apps zelfs flateus geretoucheerd.

Fabricage
Huawei heeft als doel bij te dragen tot een beter geconnecteerde wereld, wil  zich als een verantwoordelijk bedrijf  gedragen, poogt innovatief te zijn en bij te dragen als collaboratieve partner. Het is een private onderneming die volledig eigendom is van de werknemers.

Prijs
Vergeleken met de meeste soortgelijke telefoons is de Huawei Nova heel goed  geprijsd en verkrijgbaar tussen de €399 en €429.

Klik hier voor meer informatie!

nova_main_kv_xlhuawei

Winnen?
Wil je in aanmerking komen om een Huawei Nova te winnen? We mogen 1 toestel weggeven.
Vul dan onderstaand formulier in en vermeld waarom jij vindt dat je in aanmerking komt voor deze innovatieve en fraaie telefoon.

mediamarkt

[gravityform id=”81″ title=”true” description=”true”]

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant