Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Thrillerschrijfster Karin Slaughter openhartig in Margriet

karin-slaughter.jpg

Karin Slaughter is een van de succesvolste thrillerschrijfster ter wereld. Ze staat bekend om de soms gruwelijke scènes in haar boeken, maar in werkelijkheid is de schrijfster vriendelijk en bescheiden, ontdekte Margriet tijdens een persoonlijk gesprek.

Ze gaat nooit alleen in het bos wandelen, op feestjes weet ze zich meestal geen houding te geven en tijdens het schrijven komt haar vader haar vaak eten brengen. Thrillerschrijfster Karin Slaughter is niet zo stoer als je misschien zou denken. Journaliste Heleen Spanjaard sprak haar vanwege de publicatie van haar nieuwe boek Verborgen.

Win een meet en greet met Karin Slaughter!
Karin Slaughter is een van de succesvolste thrillerschrijfster ter wereld – ze verkocht meer dan dertig miljoen boeken. Ze staat bekend om haar soms gruwelijke scenes, maar in werkelijkheid is de kleine auteur uit Georgia altijd haar vriendelijke, bescheiden zelf. Wil je Karin ontmoeten? Margriet organiseert samen met uitgeverij Harper Collins een meet-and-greet.  De locatie is in Leiden op 19 juni om 16.00 uur.  Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar informatie@margriet.nl met je naam en je telefoonnummer.

Gratis voorpublicatie Verborgen

In Margriet 23/24 lees je het hele interview én geven we je alvast een voorproefje van de thriller, waarin patholoog-anatoom Sara Linton weer verwikkeld raakt in een gecompliceerde moordzaak. Margriet 23/34 ligt vanaf vrijdag 3 juni in de winkel en is daarna online te bestellen.

Bonusinterview

Nog meer weten over de beroemde thrillerschrijfster? Margriet vond dit interessante video-interview, waarin Slaughter onder andere vertelt over haar (gebrek aan) schrijfrituelen, waarom al haar romans zich afspelen in Georgia (de staat waar ze is geboren) en wat ze andere (aspirant-)schrijvers adviseert.

verborgenOver Verborgen

Als Will Trent een verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, treft hij het dode lichaam aan van een ex-politieagent. Sporen wijzen uit dat er nog een slachtoffer moet zijn geweest, dat spoorloos is verdwenen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketballer die al eens eerder met de politie in aanraking is geweest. De eigenaar huurt meteen de duurste advocaten in. Als er een vondst wordt gedaan op de plaats delict die een verband onthult met Wills ingewikkelde verleden, halen de gevolgen zijn leven overhoop. (Verborgen € 19,99 HarperCollins, o.a. te bestellen via bol.com)

Ook interessant