null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Terugblikken op 2020: 10 vragen om aan elkaar te stellen tijdens de feestdagen

Als er een jaar voorbij gevlógen is, is het 2020 wel. Althans, zo lijkt het. Als je erover nadenkt is er in ieders leven veel meer gebeurd dan je misschien denkt - ook positieve dingen. Daarom is terugblikken op 2020 een hartstikke goed idee.

Even stilstaan en bedenken: wat zijn er voor goede en leuke dingen gebeurd? Dat geeft je een veel beter gevoel over het afgelopen jaar dan dat je alleen maar denkt aan het coronavirus en alles wat niet kon. Deze vragen gaan je daarbij helpen.

Terugblikken op 2020

Vertellis heeft een spel ontwikkeld met vragen waarmee je op een leuke manier kunt terugblikken op het afgelopen jaar én vooruitkijkt naar het nieuwe jaar. Superleuk om dit met elkaar te doen, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of met oud en nieuw. Het spel bevat meer dan veertig vragen, maar wij mogen er alvast tien met jullie delen:

1. Van welke drie dingen heb jij de meeste energie gekregen?

2. Wat was je beste beslissing?

3. Wat is de meest waardevolle les die je hebt geleerd?

4. Op welke eigen prestatie ben je het meest trots?

5. Wanneer heb je keihard moeten lachen?

Lees ook:

Kerst klein vieren? 5x waarom dat misschien zelfs leuker is

6. Wat heeft de meeste indruk op je gemaakt?

7. Wie zou je nog willen bedanken?

8. Welke dag of welk moment zou je willen herbeleven?

9. Voor wie heb je bewondering gehad?

10. Waar ben je het meest dankbaar voor?

Lijkt het je leuk om dit vragenkaartspel met jouw gezelschap te spelen tijdens de feestdagen? Je bestelt het hier. Er is naast de Feestdagen-editie ook een Relatie- en een Gezins-editie van.

Bron | Vertellis

Beeld | Getty Images

null Beeld

Margriet Extra: winter ligt nu in de winkel! Met in deze special: een compleet kerstverhaal, winterpuzzels, cadeaukaartjes, gezond de winter doorkomen en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel 'm online zonder verzendkosten.

Kirsten ZijderveldGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden