Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Kan je niet wachten tot de feestdagen? Dan is een van déze sterrenbeelden waarschijnlijk de jouwe

sterrenbeelden-feestdagen.jpg

Ben jij al sinds vorige kerst aan het aftellen tot de feestdagen dit jaar? Heb je de kerstversiering alvast in huis gehaald en staat de kerstmuziek stiekem al aan? Blijkbaar kun je er zelf weinig aandoen dat je zo’n kerstliefhebber bent, maar heeft dat alles met de stand van de sterren te maken. Déze sterrenbeelden zijn dol op de feestdagen. 

Van gezelligheid met familie en vrienden tot het allerlekkerste kerstdiner ooit: dít is volgens je sterrenbeeld de reden waarom je je nu al zo verheugd op alle feestdagen.

Vissen 

Het sterrenbeeld Vissen zou het liefst nu al de kerstboom in huis halen. Vooral het samenzijn met familie en vrienden maakt dat Vissen zo fan zijn van de feestdagen. Kruip tot die tijd met een dekentje en een kerstfilm op de bank om alvast in de stemming te komen. 

Kreeft

Ook het sterrenbeeld Kreeft houdt van feestdagen vanwege alle gezelligheid met familie en vrienden. Dit sterrenbeeld gaat het liefst de hele winter lang alle feesten, partijen en andere familiebijeenkomsten af om samen te zijn. 

Weegschaal

Van alle sterrenbeelden is een Weegschaal misschien wel de allergrootste fan van de feestdagen. En dat is te zien. Het huis mag van dit sterrenbeeld van binnen en van buiten kerst ademen. Het kan eigenlijk niet over de top genoeg. En daarbij geldt: hoe eerder, hoe beter en ook na de feestdagen blijft de versiering waarschijnlijk nog wel even hangen.

Lees ook: 6x waarom het nooit te vroeg is om je kerstdecoraties op te hangen

Stier

Het sterrenbeeld Stier is dol op eten, en laten de feestdagen nou precies gepaard gaan met lekkernijen en uitgebreid tafelen. Een Stier is daarom nu al druk met het samenstellen van het perfecte diner en het uitproberen van nieuwe recepten. Heb je een Stier in familie of ben je er zelf een? Dan wordt het kerstdiner dit jaar gegarandeerd smullen. 

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok is dol op tradities. Vooral samen nieuwe herinneringen maken is voor een Steenbok tijdens de feestdagen belangrijk. Door alles op de foto vast te leggen, kan dit sterrenbeeld de bijzondere momenten nog lang koesteren. 

Maagd

Van alle sterrenbeelden is Maagd misschien wel het meest bezig met de feestdagen. Niet alleen vanwege de voorpret, maar ook om nu alvast te zorgen dat alles straks op rolletjes loopt. Van familieleden voorzien van cadeautips tot het kerstdinermenu en de tafelschikking: een Maagd laat niet graag de controle los. Pas als alles met de feestdagen vlekkeloos is verlopen, kan dit sterrenbeeld nagenieten. 

Leeuw 

Een Leeuw is dol op gezelligheid en gaat het liefst elk feestje langs. De feestdagen zijn voor dit sterrenbeeld tevens het perfecte excuus om eens flink uit te pakken. Van een kappersbezoek tot een middagje shoppen: een Leeuw is helemaal klaar voor het feestseizoen. 

Bron | YourTango
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant