Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle Meest Gelezen

Déze twee sterrenbeelden ondergaan dit jaar een grote transformatie

sterrenbeelden-transformatie.jpg

Mensen zijn nu eenmaal gewoontedieren, dus grote veranderingen zijn best spannend. Déze twee sterrenbeelden kunnen zich maar beter voorbereiden, want in 2022 ondergaan zij een behoorlijke transformatie.

Althans, als we de sterren mogen geloven. We verklapten eerder al welke sterrenbeelden het beste jaar ooit gaan beleven en wat je allemaal op liefdesgebied kunt verwachten. Voor twee sterrenbeelden is 2022 het jaar van grote veranderingen. De Stier en Schorpioen gaan namelijk door een heuse transformatie.

Stier

Ga er maar goed voor zitten Stier, want dit jaar gaat er een hoop veranderen in jouw leven. De eerste maanden van het jaar verlopen vrij rustig, maar vanaf de eerste gedeeltelijke zonsverduistering op 30 april staan je een hoop verrassingen te wachten. En dat is best spannend, want Stieren kunnen over het algemeen niet zo goed tegen verandering en zijn gek op stabiliteit. Vooral op het gebied van de liefde en financiën maakt de Stier een transformatie door. Volgens de sterren kom je dit jaar voor belangrijke beslissingen te staan. Langdurige relaties of vriendschappen worden onder druk gezet. Een goed moment om te bedenken of je nog wel achter een bepaalde relatie staat. Hoewel dat allemaal niet zo positief klinkt, is 2022 op liefdesgebied een heel mooi jaar voor de Stier. Of je nu vrijgezel of al jarenlang bezet bent: aan spanning geen gebrek. De grootste uitdaging voor dit jaar is om de controle los te laten. Wees nieuwsgierig en flexibel, want daardoor gaan er een hoop nieuwe deuren voor je open.  

Lees ook:
Dit wordt jouw geluksdag in 2022 volgens je sterrenbeeld

Schorpioen

Niet alleen voor de Stier, maar ook voor de Schorpioen is het lastig om controle uit handen te geven. Toch is het goed om daarmee aan de slag te gaan, want 2022 heeft een hoop veranderingen voor je in petto, vooral op het gebied van carrière en psyche. Volgens de sterren zit die transformatie ‘m vooral in het aangaan van nieuwe uitdagingen op werkgebied, of je daar nu zelf voor gekozen hebt of niet. Die nieuwe uitdagingen hebben veel invloed op je mentale gezondheid. Het vraagt om zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden. De komende tijd moet je het een en ander op een rijtje zetten: waar liggen je prioriteiten? Wat vind je belangrijk in het leven? En wat motiveert je? Dat klinkt moeilijk – en dat is het ook – maar uiteindelijk levert het wat moois op: je leert jezelf beter kennen en staat anders in het leven.

Bron | Freundin.de
Beeld | Getty Images

Cover M03 M3

Margriet 3 ligt in de winkels! Met daarin onder andere een bijzonder interview met Nasrdin Dchar en zijn moeder Habiba, de lekkerste recepten met boekweit, een dossier over rouwen om iemand die er nog is, tips voor de perfecte wenkbrauw en nog véél meer. Haal ‘m snel in huis of bestel deze Margriet online zonder verzendkosten.

Ook interessant