Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Goed om te weten: mensen met déze vier sterrenbeelden zijn de meest betrouwbare vriendinnen

meest-betrouwbare-vriendinnen-sterrenbeelden.jpg

Sta jij altijd voor elke vriendin klaar en ken jij al hun diepste geheimen? Blijkbaar heeft het met de stand van de sterren te maken dat jij volgens je vriendenkring als betrouwbaar wordt gezien. Vooral mensen met déze vier sterrenbeelden zouden de meest betrouwbare vriendinnen zijn. 

Op je vrienden kun je bouwen, maar vooral vier sterrenbeelden zijn fijn om in je vriendenkring te hebben. 

Déze vier sterrenbeelden zijn de meest betrouwbare vriendinnen

Als we de sterren mogen geloven, dan zouden de onderstaande vier sterrenbeelden de meest betrouwbare vriendinnen zijn:

Leeuw 

Zit er een Leeuw in jouw vriendenkring? Dan heb je geluk. Leeuwen barsten namelijk van de liefde. En dat geven ze heel graag aan vrienden. Een Leeuw zal daarom bijna nooit een belofte breken. Zelfs een afspraak afzeggen voelt al als hoogverraad. Leeuwen vinden het namelijk heel belangrijk om andere niet te kwetsen. Dat maakt dit sterrenbeeld een van de meest betrouwbare vriendinnen uit de dierenriem. 

Kreeft

Ook het sterrenbeeld Kreeft hecht heel veel waarde aan afspraken en beloftes. Op het laatste moment nog afzeggen is dan ook echt een no go en met smoesjes hoef je niet aan te komen. Je kunt er dus vanuit gaan dat een Kreeft er altijd voor je zal zijn. 

Lees ook: Dit is het meest zeldzame sterrenbeeld (en déze komt het meest voor)

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is erg georganiseerd en heeft oog voor details. Dat zorgt ervoor dat een Maagd je nooit teleur zal stellen, geen afspraken zal vergeten en altijd op de hoogte is van wat er speelt in je leven. Daarnaast geeft dit sterrenbeeld niet snel op en zal dus altijd voor de volle honderd procent voor een vriendschap gaan. 

Schorpioen 

Ook het sterrenbeeld Schorpioen hecht heel veel waarde aan beloftes nakomen. Daardoor is de kans heel klein dat je vertrouwen ooit wordt geschaad. Daarnaast zit dit sterrenbeeld vol motivatie en zelfdiscipline, waardoor de kans heel klein is dat afspraken worden afgezegd. Op dit sterrenbeeld kun je dus altijd rekenen.

Bron | Famme
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

 

Ook interessant