Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze drie sterrenbeelden knuffelen graag in hun relatie

deze-drie-sterrenbeelden-knuffelen-graag-in-hun-relatie.jpg

We kunnen onze liefde op verschillende manieren laten blijken in een relatie. De één wil het liefst praten en verbale bevestiging als ‘ik hou van jou’ en de ander is heel aanhankelijk en wil het liefst de hele dag met je op de bank liggen. Onderstaande sterrenbeelden willen graag knuffelen binnen een relatie.

Heb jij een relatie met een Stier, Kreeft of een Leeuw? Geef je partner dan veel liefde en aandacht, want deze sterrenbeelden knuffelen maar al te graag.

Affectie

Iedereen heeft verschillende behoeften en wensen om zich geliefd te voelen. Voor sterrenbeelden die genegenheid in hun relatie nodig hebben, is fysieke aanraking één van de belangrijkste manieren waarop ze liefde ontvangen van hun partner. Of het nu gaat om een aanhoudende kus, uitgebreid knuffelen, een wrijving over je rug of lepeltje lepeltje slapen, deze nabijheid creëert een band waardoor ze zich geliefd voelen. De volgende sterrenbeelden hebben veel affectie nodig in een relatie én ze hebben zelf ook veel liefde te geven.

Stier

De Stier is misschien wel het meest aanhankelijke sterrenbeeld. Ook zijn ze heel romantisch, zo missen ze nooit een kans om hun partner zich speciaal te laten voelen. Stieren zijn sensueel en veel bezig met wat ze kunnen zien, proeven, horen en vooral aanraken. Hieruit volgt dat de grootste uiting van liefde affectie is. Stieren vinden het heel fijn om hun partner aan te raken maar ook om aangeraakt te worden. Te veel knuffelen voor Stieren is dus geen probleem!

Lees ook: Déze partner past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Kreeft

Als je eenmaal langs de beschermende muren van de Kreeft bent gekomen, zul je diep geliefd worden. Kreeften zijn heel emotioneel en daarom ook erg kwetsbaar. Als je hart zo bloot ligt, is het geruststellend om aangeraakt te worden door je partner. Ze vinden het heerlijk als je een arm om hen heen slaat of hen stevig vasthoudt.

Leeuw

Leeuwen zijn hartelijk en gul maar willen ook graag aandacht. Zoals je je kunt voorstellen, combineren deze kenmerken zich tot een gezellige en knuffelige partner. Dit steken ze niet onder stoelen of banken, ze doen dit graag in het openbaar. Ze houden ervan om handen vast te houden, te kussen en vastgehouden te worden. Ze zijn hierin onbeperkt en geven graag liefdevolle aanrakingen aan degene van wie ze het meest houden.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Elite Daily
Beeld | iStock

Ook interessant