Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dol op dieren? Dan is dít waarschijnlijk jouw sterrenbeeld

sterrenbeelden-dierenvrienden.jpg

Moet jij elke hond of kat die je tegenkomt aaien? Krijg je geen genoeg van schattige dierenfilmpjes? En zou je het liefst het hele dierenasiel vandaag nog leeghalen? Dat jij meer met dieren dan mensen hebt, daar kun je zelf blijkbaar weinig aan doen; het staat in de sterren geschreven. Er zijn namelijk zes sterrenbeelden die de allergrootste dierenvrienden zijn. 

Gek op dieren of heb je er juist helemaal niks mee? Blijkbaar ligt het aan je sterrenbeeld. 

Ram 

In het rijtje van de zes sterrenbeelden die de grootste dierenvrienden zijn, zou je een Ram misschien niet direct verwachten. Toch heeft dit sterrenbeeld een hele zachte kant en een grote liefde voor dieren. Ben je met een Ram opstap en komt er een puppy voorbij? Dan is de kans groot dat dit sterrenbeeld even geen oog meer voor je heeft. 

Boogschutter

Een Boogschutter is dol op de natuur. Daar kan dit sterrenbeeld pas echt ultiem ontspannen. En tijdens zo’n wandeling door de natuur kom je vanzelf de nodige wilde dieren tegen, waar een Boogschutter graag even voor stopt. Maar ook met een eigen hond aan de zij is dit sterrenbeeld in een bos helemaal gelukkig. 

Maagd 

Van de zes sterrenbeelden is een Maagd misschien wel een van de grootste dierenvrienden die er bestaat. Hoe meer dieren, hoe beter. Dat komt omdat dit sterrenbeeld zich vaak comfortabeler voelt bij dieren dan bij mensen. 

Lees ook: Dít hondenras past het best bij jou, volgens je sterrenbeeld

Kreeft

Ook het sterrenbeeld Kreeft is liever met dieren dan met mensen. Groot of klein, harig of glad: het maakt een Kreeft niet uit om welk dier het gaat, dit sterrenbeeld is dol op alle beestjes. 

Stier

Net als de sterrenbeelden Kreeft en Maagd zijn mensen met het sterrenbeeld Stier echte dierenvrienden, omdat ze stiekem meer van dieren dan van mensen houden. Dit sterrenbeeld heeft daarnaast van nature ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en dat maakt een Stier het perfecte baasje maakt voor een huisdier. 

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is van nature zorgzaam, zachtaardig en geduldig. Dat zijn eigenschappen die goed van pas komen bij het verzorgen van dieren. Een stiekeme droom van dit sterrenbeeld is dan ook om een eigen dierenasiel of opvang te openen en alle eenzame dieren te redden.  

Bron | Vriendin
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant