Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze sterrenbeelden zijn gevoeliger voor een winterdip

sterrenbeelden-winterdip.jpg

Beland jij elk jaar in een dipje als de dagen kouder en donkerder worden? Als we de sterren mogen geloven kun je daar zelf niet zoveel aan doen. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die gevoeliger zijn voor een winterdip dan anderen. 

Zie jij behoorlijk op tegen de wintermaanden? Dan zou dít wel eens je sterrenbeeld kunnen zijn. 

Drie sterrenbeelden die gevoeliger zijn voor een winterdip 

Last van een lusteloos, somber gevoel en ben je continu moe? Dan zou je wel eens een winterdip te pakken kunnen hebben. Gaat iedereen om je heen wel fluitend de wintermaanden door? Blijkbaar kun je daar niks aan doen, maar ligt het aan de stand van de sterren. Deze drie sterrenbeelden zijn namelijk gevoeliger voor een winterdip. 

Schorpioen

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan ben je heel gevoelig voor je omgeving, en daardoor merk je het helaas ook heel sterk aan je eigen gemoedstoestand als het buiten grauw, grijs en grimmig is. Het liefst zou jij de winter overslaan en pas weer opstarten als de lente begint. 

Kreeft 

Ben jij een Kreeft? Dan is vooral de kou niks voor jou. Hoe meer het kwik daalt, hoe sterker jij de winterdip voelt opkomen. Jij zou de wintermaanden het liefst overbruggen op een tropisch warm eiland om hier weer helemaal opgeladen aan de zomer te beginnen. 

Lees ook:
Last van een winterdip? Eet dít dan zo min mogelijk

Leeuw 

Als je een Leeuw bent, dan omschrijven anderen je waarschijnlijk als energiebom. Je bent dol op een feestje en gezelligheid en daar haal je je oneindige hoeveelheid energie normaal gesproken ook vandaan. Dat jij gevoeliger bent voor een winterdip dan andere sterrenbeelden, dat komt vooral doordat anderen in de winter liever warm binnenblijven. Gelukkig komen de feestdagen er wel snel weer aan, zodat je toch iets hebt om naar uit te kijken en je je sociale batterij weer kunt opladen. 

Bron | AndC
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.         

Ook interessant