Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit zegt jouw sterrenbeeld over wat voor type collega jij bent

dit-zegt-je-sterrenbeeld-over-het-type-collega-dat-jij-bent.jpg

Van een echte kletskous bij de koffiehoek tot die ene collega die het liefst altijd in discussie gaat. Je hebt je collega’s meestal niet voor het uitkiezen. Blijkbaar staat het ook een beetje in de sterren geschreven hoe het is om met jou samen te werken. Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor type collega jíj bent. 

Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram, dan zegt dat dat jij het enthousiaste en altijd positieve type collega bent. Alle aandacht hoeft op de werkvloer niet op jou gericht te zijn, maar je krijgt wel graag waardering voor je werk. Zo niet? Dan raak je gedemotiveerd en verlies je dat enthousiaste randje wat je collega’s juist zo waarderen. 

Stier

Het sterrenbeeld Stier is een echte steunpilaar voor medecollega’s. Anderen kunnen altijd op jou bouwen. Je bent een harde werker, maar wanneer de zaken niet gaan zoals jij wil, kun je gefrustreerd raken. Dat komt omdat je werk, ook bij tegenslagen, liever niet uit de weg gaat en vaak ook geen stapje terug wil doen. 

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen is het type collega dat dol is op kletsen. Het liefst besteed jij je werkdag door praatjes te maken met je collega’s. Heb je veel Tweelingen op de werkvloer, dan kan de sfeer wat onproductief worden, maar buiten dat ben jij een aanwinst voor de sfeer op kantoor. Nog een pluspunt: je zit vaak bomvol ideeën.

Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan ben je het type collega dat iets gereserveerder overkomt. Dat komt omdat je graag zelfstandig en hard werkt en hier je volledige concentratie voor gebruikt. Die ene collega die continu wil kletsen is bij jou waarschijnlijk aan het verkeerde adres. 

Leeuw 

Het sterrenbeeld Leeuw is gebrand om de top te bereiken en niet bang om hier hard voor te werken. Waardering is voor jou belangrijk en je deinst niet terug voor een doel dat je uitdaagt. Hierdoor kun je de gezelligheid en collegialiteit nog wel eens uit het oog verliezen. 

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is het type collega dat graag in een team werkt, maar het liefst ook zelfstandig. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar het gaat je vooral om de gezelligheid om je heen terwijl je aan je eigen taken werkt. Je hebt een kritische houding naar je werk, maar bent daarnaast ook gevoelig waardoor er tussen jou en je collega’s al snel een warme band ontstaat. 

Weegschaal

Ook een Weegschaal is goed voor de werksfeer. Je werkt graag hard, maar brengt daarnaast ook veel humor met je mee. Hierdoor vinden collega’s het fijn om met jou te werken. Je bent er daarnaast ook goed in om subtiel de leiding te nemen binnen projecten. 

Lees ook: De opgedofte, gangmaker of grote afwezige? Zó ben jij in een online vergadering, volgens je sterrenbeeld

Schorpioen

Ben je een Schorpioen? Dit sterrenbeeld is het type collega dat je bij een probleem graag uit de brand helpt. Je bent een echte doener en deinst niet terug voor obstakels of uitdagingen. Sterker nog, dit motiveert je juist om harder te werken. 

Boogschutter

Een Boogschutter op de werkvloer werkt hard en snel. Je bent optimistisch en denkt graag oplossingsgericht. Dit wordt erg gewaardeerd door je collega’s. Loop jezelf niet voorbij, anders kan dat harde en snelle werken ook ten koste gaan van je werkplezier en optimisme.

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok heeft de balans tussen de gezelligheid en hard werken ontzettend goed onder de knie. Je houdt wel van een werkborrel, maar hebt daarnaast ook een serieuze en betrouwbare werkhouding. Pas als je werk af is, kom je echt los binnen het team.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman kan de gezelligheid van collega’s wel waarderen, maar blijft vaak toch wat gereserveerder. Dat komt omdat je veel waarde hecht aan je privéleven en vrije tijd. Hoewel je het liefst zelfstandig werkt, sta je binnen een team vaak wel bekend om je humor. Daarnaast heeft een Waterman vaak een goed gevoel voor taal. 

Vissen

Is je sterrenbeeld Vissen? Dan is de werksfeer erg van invloed op jouw prestaties. Hangt er een relaxte sfeer, dan kom je helemaal tot je recht, maar bij spanningen op kantoor kun je hier in je eigen werk ook lastig van krijgen en vastlopen. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Happinez
Beeld | iStock

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant