Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Smakelijke eettip in onze hoofdstad: dineren aan de gracht

janz-amsterdam.jpg

Je weekend relaxt afsluiten met familie aan de grachten in Amsterdam? Ga eens voor een vroeg diner bij Jansz. tijdens hun Family Sundays.

Het vroege diner op zondag bij Jansz in Amsterdam staat helemaal in het teken van (klein)kinderen; snelle service, een uitgebreid kindermenu en onbezorgd genieten.

Menu van moderne klassiekers

Kinderen kunnen kiezen uit gerechten van het kindermenu met onder andere; gegrilde kip met bimi en geglaceerde worteltjes, krokante fish & chips of spaghetti met gehaktballetjes. De Amsterdamse keukenbrigade heeft het menu van moderne klassiekers samengesteld die de eenvoud van de kwaliteit van producten en ingrediënten respecteren en geschikt zijn voor alle leeftijden.

Janz Amsterdam

Lekker spelen

Kinderen ontvangen aan tafel Jansz. kleurplaten met krijtjes die ze aan het einde van de avond bij de hostess kunnen laten zien voor een cadeau uit de grabbelton van Meneer Jansz.  Willen de kinderen liever spelen? Dat kan onder toezicht in onze Copper Rooms met onder meer kinderfilms, ballonnen en speelgoed. Zo blijf je tijd hebben om onder het genot van goed eten bij te praten met familie en vrienden.

Ontspannen uit eten in Amsterdam

#JanszFamilySundays
WANNEER: Elke laatste zondag van de maand
LOCATIE: Jansz. Reestraat 8 (hoek keizersgracht)  Amsterdam
TIJD: 16:30 – 18:30 uur
www.janszamsterdam.com

Ook interessant